Forbrødring på Sandvika Stadion

Tippeliga motstand for A-laget og våre ungdomer møtte kanskje landets beste ungdomsavdeling. Vi fikk slite for å få noe som helst ute på banen. Det ble seier til Bærum SK sine G2003 gutter. Utover dette så var det Stabæk som var best på resultat tavlen.

Det var stor stas å se Bærum SK innsatsen over hela linja i går. Uansett hva det sto på resultat tavlen så ga aldrig våre gutter opp, alt fra spillere til projektleder Johan Kraft. Det er noe vi som klubb og individer skall ta med oss videre i våres arbeide.

På A-lagets kamp var det mye mennesker som var svært positive til Bærum SK sitt konsept Superlørdag 2017.

Kjendisfaktoren var høy på Sandvika Stadion på lørdagen med Discovery sjefen Jan Erik Aalbu, Stabæk supporter Ingebrigt Steen Jensen, klubblegendene Andreas Aalbu og Ståle Lundemo. Forbrøderingen ble komplett når redaksjonen fikk ett bilde av Bærum SK sin største supporter, Ståle Lundemo, og Stabæk mannen Ingebrigt Steen-Jensen samtidig som de la armen om hverandre. Kapten Jan Aubert ble kåret til Bærums beste man i A-lagets kamp mot Stabæk. Det var også vår kapten som scoret Bærum sitt mål på straffe.

Resultat:

 

G20004:

Bærum SK vs. Stabæk] 2-14

G2003:

Bærum SK vs. Stabæk] 5-1

G2002:

Bærum SK vs. Stabæk] 1-7

G2001:

Bærum SK vs. Stabæk] 2-6

A-lag:

Bærum SK vs. Stabæk] 1-2

Takk til sponsorer: Visitromania.no , CircleK Sandvika, Torshov Sport, Hard Rock Cafe og Smartfish

Ekstra stort takk til projektleder Johan Kraft, vert for dagen Jon Halvor Storstrøm  og ikke minst dugnadsgjengen fra G2001. Uten dere hadde det ikke vært mulig.

Lørdag 4.februar er det ny runde med Superlørdag mot Asker. Vel møtt