Før kampen mot Kongsvinger

Vi gleder oss veldig over å ønske opp til 350 tilskuere velkommen til årets første hjemmekamp lørdag 26 juni kl 1600

Praktisk info:

Billetter kan kun kjøpes i luka, og den åpner 1430.

Videre info iht smittevern og av praktisk art finnes via denne linken:

Herrer A: Viktig info til alle tilskuere | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Status på oss:

Vi viste god lagmoral og vant 3-2 mot Vålerenga 2 i 1.serierundte. Vi fikk ingen skader eller karantener, så Jan Derek kan velge blant hele troppen.

Herrer A: Hvordan bli bedre- minutt for minutt! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Status på Kongsvinger:

Gutta fra «skauen» vant 4-1 mot Fløya i sin første kamp:

Seier i første! / Kongsvinger (kil.no)

Laget spilte som kjent i OBOS-ligaen i fjor, og har en rekke utskiftninger. Her finnes hele lista så vidt jeg har fått med meg:

Inn: Sander Marthiniussen (Øygarden), Trace Murray (Grorud), Andreas Vedeler (Hønefoss. Var utlånt til Eidsvold Turn i fjor), Brage Berg Pedersen (Tromsø. Var utlånt til Øygarden i fjor), Oskar Wang (Fu/Vo), Markus Nygård (Egen juniorstall), Jesper Grundt (Egen juniorstall)

Ut: Simon Marklund (Ranheim), Even Bydal (Raufoss), Markus Aanesland (Raufoss), Gyuhwan Lee (Gangseo Hwagok8, Sør-Korea), Fredrik Pålerud (Sandnes Ulf), Sebastian Fjose Berg (Lecce, Italia), Kamer Qaka (Shkendija, Nord-Makedonia), Ridouan Essaeh (Grorud), Riffi Mandanda, Herman Solberg Nilsen (Sandefjord, tilbake etter lån), Edvard Skagestad (Ås).


De vil trolig spille i 4-4-2 og de satser nok på opprykk til OBOS igjen. Det har vært skifte på trenersiden og budsjettet er lavere. I større grad enn i fjor er planen å bruke av de mange unge og egenproduserte spillere.


Historien mot Kongsviner

Vi må tilbake til 2012 og OBOS. Da vant vi 4-1 hjemme, til gjengjeld tapte vi 2-6 borte. Siden har vi ikke møttes på seniornivå.

Mediadekning:

Budstikka er gode på lokalsport og sender kampen live her:

Budstikka viser 86 fotballkamper • Budstikka

Videre så blir kampen bli dekket LIVE med tekst på vår Facebook-side, og det vil komme egen video i forkant og etterkant av kampen + sedvanlig referat! Det er bare å følge med på våre sosiale plattformer!

…og den som vil se om Massimo kommer seg inn i badedrakta- Ja den får komme på kampen 😉

Vel møtt!