Før årets første (trenings)-kamp:

Med sommerværet kommer endelig en kamp mot ekstern motstander i Sa-sa-sa Skeid-Skeid-Skeid. Vi gleder oss til å ta turen opp til Nordre Åsen å måle krefter mot oksene fra Torshov

Dessverre er det ikke adgang for publikum, men fans kan slå opp pcen i solveggen å se kampen gratis her:

Se Skeid – Bærum direkte / SKEID

Nykommer Trygve sine tanker

Etter siste økt før kampen tok vi en prat med nysignerte Trygve Løberg for å høre hva han tenker om status med oss, sesongen som venter og hvordan han trives:

» Det blir bra å komme i gang med sesongen. Engasjementet før treningskamper er vanligvis litt halvveis, men i år er spillegleden på topp allerede fra i morgen«.

  • Hvordan ser du på årets avdeling?

» Skal jeg være helt ærlig, tror jeg det er umulig å si hvordan vi ligger ann før vi har spilt en kamp. Nivået i 2. divisjon er så jevnt at alt kan skje. Med tanke på spillerne som er hentet inn, har jeg en følelse på at laget i år er hakket mer spennende enn det var i fjor, og er ganske sikker på at vi får en god sesong«.

  • Du har vært med oss siden mars. Hvordan trives du i Gul trøye?

» Det å komme inn i spillergruppa har vært veldig enkelt, siden det er mange sosiale og engasjerte spillere på laget. Kanskje det at vi er en del nye fjes i år har gjort at alle har bydd på seg selv for å danne årets Bærum-lag. Med tanke på at jeg kommer fra Lyn og Oslo var det noen bekjente som gjorde overgangen til Bærum enklere«.

Status om Skeid

De ble nr 2 i sin avdeling i fjor og røk i playoff mot Asker. De røde har sendt fire nøkkelspillere oppover i systemene: Idar Nordby Lysgård, Henning Tønsberg Andresen, Hassan Yusuf og Taofeek Ismaheel.

De er erstattet med en rutinert keeper fra Moss og to unggutter fra Lyn, samt Abdul Basit-Agouda (22) kommer fra KFUM, Lukas Thorsen Håll (19) kommer fra Vålerenga 2, men spilte for Skeid før det. Martin Bech Riisnæs (18) er sønn av Dag Riisnæs og kommer også fra Vålerenga 2. Kun for noen dager siden så ble Skeid enige med Lillestrøm om et lån for Apipon Tongnoy (19)

Mediadekning? Hvordan se kampen:

Som nevnt kan den sees gratis via denne linken:

Se Skeid – Bærum direkte / SKEID

Det er IKKE mulighet å se den som tilskuer.

Vi vil etter kampen også dekke den på våre sosiale medier i løpet av ettermiddagen.

Endelig i gang: Kom igjen Gule!