Fin åpning i 3. divisjon

(Bærum 2-Lommedalen 2-0) En sterk prestasjon og to litt heldige mål ga en flott åpning på 3. divisjonssesongen for Bærum.

Et Bærum-lag som var påskrudd fra start nedkjempet et godt Lommedalen da naboene våre gjestet Sandvika stadion i serieåpningen.

Våre gode venner fra Dalen, med en rekke gamle Bærum-spillere i troppen, er alltid på hugget i naboduellen med storebror. Vi trodde vi hadde mer på lager enn motstanderen vår – dersom vi bare klarte å mobilsere 100 %.

Det gjorde vi.

Bortsett fra en kort periode i starten av andre omgang, da gjestene trykket enda mer til enn i resten av kampen, hadde vi et stort spillemessig overtak og fikk til slutt også uttelling.

Oppskriften var å være konsentrerte og raske i ballspillet. Og å utlikne duellstyrken vi visste Lommedalen ville komme med. Begge deler fikk klart godkjent denne kvelden.

God Lommedalen-keeper

Bærum styrte begivenhetene og spilte fin og treffsikker fotball. Men de største sjansene lot vi en god Lommedalen-keeper ta hånd om.

Men til slutt satt den likevel. Ulrik Roaldsøy la et presist frispark akkurat der det skal legges, løpene i boks var gode, og til tross for at ingen nådde fram til ballen seilte den i mål i lengste hjørne. Det var en meget fortjent ledelse etter 75 spilte minutter. Gjestene våre hadde ikke mer å gå på, og vi avsluttet matchen med fortsatt stort ballinnehav.

Ikke mange minutter etter 1-0 avgjorde Fredrik Gunnar Cornell definitvt kampen da han satte et godt angrep i lengste hjørne.

Det var viktig å komme godt i gang, og det var ikke noe dårlig lag rekruttene våre beseiret denne aftenen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *