Espen Omholt-Jensen opp i A-stallen

Bærum SK gutten Espen OJ blir A-lags spiller 2019 og 2020. Den unge keeperen fikk tidligere i år sin debut på A-laget så det er nå naturlig at han tar steget inn i A-stallen.

Jeg har spilt i Bærum i hele mitt liv, og etter 2 år på juniorlaget nå så føler jeg at dette er et naturlig steg for meg å ta. Jeg fikk debuten min denne sesongen og ser fram til å bygge videre på den og forhåpentligvis få flere kamper. Jeg gleder meg masse til sesongstart og kan ikke vente med å starte! – Espen Omholt-Jensen, Bærum SK.

Enda en ung sulten spiller er signert og det er noe som gleder Bærum SK

Det er selvsagt ekstra morsomt når en spiller går hele veien fra klubbens barnefotball og inn i A-laget. Espen har jobbet dedikert i løpet av mange år både her i klubben og på klubbens samarbeidspartner Dønski Fotball. Det er sikkert mange som er glade for at han nå er oppe blant de store guttene i klubben. Espen er dedikert og har viljen til å gjøre det som kreves for å bli en bra keeper. – Henrik Dahl, sportslig leder