Erik Frøysa på utlån til Ull/Kisa!

Erik Ansok Frøysa går til OBOS-klubben Ull/Kisa på lån ut sesongen! I den forbindelse tok vi en prat med Erik som nå har vært i klubben i 5 år for å høre hans tanker om tiden, så langt, i Bærum

Hvordan har det vært å ta skrittet fra junior i fjor til fast senior i år?

Det å ta skrittet fra junior til senior har vært veldig spennende for min del. Jeg har endt opp med masse spilletid og føler at jeg har blitt en bedre spiller i løpet av året.

– Under Jan-Derek har du fikk du tillit fra viktige kamper i fjor og i hele år. Fornøyd med treningshverdagen i Bærum SK?

Treningshverdagen i Bærum er veldig bra, den har gitt meg muligheten til å trene på et høyt nivå, og for en ung spiller så er det å kunne trene fast med Bærum i 2 div helt perfekt, så jeg er veldig fornøyd med treningshverdagen.

Det har vært tydelig fra Bærum sin side at de ønsker å satse på meg og det har gitt meg muligheten til å få masse spilletid hele år. Dette er jeg veldig glad for, fordi det har gitt meg en perfekt kamparena for å kunne utvikle meg videre.

Jan-Derek tør å satse på unge spillere. Så også Aron (Kiil Olsen), Bastian (Hatcher), Viktor (Sandsmark-Evensen). Gutta der har fått tid på senior.

Hvilke skritt har du tatt mener du selv? Hva kan du bli bedre på?

Hmm, først og fremst er det det å venne seg til seniorfotballen. Man må spille raskere enn tidligere pluss at med- og motspillere er mer fysiske og voksne. Jeg føler at jeg har vendt meg til nivået ganske bra, men jeg har fortsatt en del å gå på. Foretrekker midtbane, men jeg kan også være stopper.

–Hele Bærum SK ønsker deg lykke til i Ull/Kisa ut sesongen!–