Enda en trener inn på UEFA-A kurs

G16-trener Trond Andersen er tatt ut som en av 32 deltakere på årets UEFA A-kurs i regi av NFF. UEFA-A er det nest høyeste trenerkurser som er mulig å ta.

Med tanke på den spillerkarriere Trond har bak seg og den kunskap han sitter inne med så var det neppe noen overaskelse at han kom inn.

Trond Andersen er inne på sitt 3:e år i klubben. Han har vært G16 trener hele sin tid i Bærum SK. Som klubb er vi veldig stolte av å igjen ha en trener som kom inn på kurset. Det vil gi Trond økt kompetanse som igjen vil komme spillerne til gode.

– Trond har et stort hjerte for fotball og spillerne som han jobber med. Han er en fantastisk person som virkelig bryr seg om laget og klubben forteller sportslig leder Henrik Dahl.

– Trond har referenser på hva som ska til, kunnskap og lidenskap til spillerutvikling som gjør han til en meget dyktig trener. Noe han også jobber med systematiske og metodisk. Dette og hans flotte personlighet er noe kollegaer og spillere i Bærum SK drar nytte av hver dag, understreker Dahl.