Damer 4. div: Tredje strake seier

Tistedalen-Bærum 1-3 (0-1): Våre unge damer viste muskler mot 5-10 år eldre spillere og vant duellene så hjemmelaget ble helt frustrerte. Alex satte tre baller i nota, to av den etter flotte gjennomløp på fremspill fra Maria (keeperutspill) og Oda, og den siste etter et presist innlegg på venstefoten fra Synne.

Finspillet uteble i denne kampen, men jentene brettet opp ermene og tok fighten. Hjemmelaget skapte ingenting før det gjensto 10 min, da reduseringen deres kom, og vi ble trykket tilbake mot slutten.

Lasse holdt tordentale etter kampen om mangel på kommunikasjon og samspill for å gi jentene litt å tenke på før seriefinalen hjemme mot Frigg søn 21.9, der vi med seier tar 3. plassen i 4. divisjon.

Høybråten/Stovner og Oppsal gjorde begge jobben mot hhv KFUM (2-1) og Nordstrand (2-0) og kan derfor ikke bli tatt igjen av oss da de ligger 4 poeng foran før siste kamp. De to beste lagene skal spille kvalik for opprykk til 3. div, og kun Frigg kan true de to nevnte lag to de to øverste plassene.

Vår målsetning i vår aller første sesong på seniornivå var å klare en plass på øvre halvdel av tabellen, og det ser vi ut til å klare nå! Tatt i betraktning at troppen har bestått av hovedsaklig J16-spillere, med viktige bidrag fra 2-3 J19-spillere pr kamp, er vi svært fornøyd med hvordan damelaget har stått frem i år.

Vi sees på stadion mot Frigg søn 21.9 kl 16:30!