Damer 4. div: Sterk sesongavslutning

Bærum-ØHIL3 2-2 (2-2). Kvalikplassen til opprykks-playoff glapp på målstreken til tross for heroisk innsats av jentene. Med kun 10 spillere i 65 min var vi allikevel det beste laget, og hadde fortjent å vinne. Det innrømmet også ØHILs lagledelse etter kampen, greit å få den anerkjennelsen da vi tuslet av banen etter kamp.

Ada heading

Ada header inn 1-0 i kampens 2. minutt.

Hovedtrener Lasse Paulsen oppsummerer:

«Søndag 20.9 tok vi i mot ØHIL 3 til årets siste seriekamp for damene hjemme på Kadda. ØHIL hadde allerede vunnet ligaen, mens vi fortsatt så en mulighet til å kapre en kvalikplass på tampen. For at dette skulle bli en realitet så måtte vi vinne kampen mot ØHIL samtidig som vi fikk hjelp i en annen kamp. Forholdene lå gått til rette når lagene ankom stadion. Sola skinte ikke nødvendigvis, men temperaturen var ikke så ille. Johan Kraft-Johansen hadde tatt på seg oppdraget med å være speaker, og hadde med seg sine to sønner som hjelpegutter. I forkant av oppvarmingen så gikk vi igjennom kampplanen og om hvordan vi skulle bli det første laget til å slå ØHIL denne sesongen. Jentene var skjerpet, og veldig konsentrerte. Oppvarming gikk bra og jentene var nå i modus for kamp.

Dommeren blåser i fløyta og kampen er i gang. Vi freser ut av startblokkene og setter et voldsom press på bortelaget. Vi vinner ball gunstig og skaffer en corner allerede etter 2 minutter. Vangs slår corneren perfekt, og etter at ØHIL først redder på streken, så klarer Ada å nikke ballen i mål. Gåll!! 7 minutter sitter ballen i nota igjen. Denne gangen er det Kamilla som slår Alex igjennom i bakrommet og på ett touch så vipper hun ballen over keeper og inn i det tomme buret! 2-0! Vi hører at ØHIL ikke trivdes under det tøffe presset vi hadde hatt de første 10 minuttene, men ut av nesten ingenting så kom til en målsjanse og reduseringen var et faktum. 2-1. Få minutter etterpå sovner vi på en dødball i mot og utligningen er et faktum. Stadionuret viser 2-2.

Vi skjønner etter skåringen at hvis vi skal ha 3 poeng her så må vi reise oss igjen. Vi har fortsatt taket på kampen, men etter 25 minutter skulle det bli tøffere. ØHIL slår inn i bakrommet, og i en løpsduell så feller Sunniva spissen og får direkte rødt kort! Vi er redusert til 10 spillere med 65 minutter igjen på klokka! Vi gjør noen små justeringer som vi håper at skal holde inn til pause slik at vi får justert skikkelig. Vi blir satt litt under press med en gang, men vi klarer å reise oss nok en gang å tar tak i kampen igjen inn mot pause. I pausen har jentene skikkelig troen på at vi kan klare dette, og vi gjør de siste justeringen før de siste 45 minuttene skal sparkes i gang.

Andre omgang starter veldig friskt for vår del. Vi har mye ball med høyt tempo og gode bevegelser, men de største sjansene uteblir tidlig. Etter hvert så får vi noen gode muligheter, men ballen ville ikke inn. I andre enden hadde også ØHIL et par gode muligheter, men en god Nina reddet oss! Alt i alt så gjennomfører vi en kanon match, og det er kjempesynd at vi står igjen med bare 1 poeng. Jentene hadde fortjent så mye mere etter den innsatsen de la ned når vi var en mindre, og vi var også det førende laget sett kampen under ett. Ekstra bittert er det også når vi får høre at Oppsal har tapt 3-2 hjemme, noe som kunne gjort at vi kunne fått kvalik til slutt. Jeg er ekstremt stolt over jentene etter gårsdagens kamp, og håper vi kan vokse og bygge videre på gårsdagens prestasjon.

Slik startet vi: Nina, Ida B-Sunniva-Ada-Angermo, Kristine-Cecilie, Vangs-Nastaha-Sara og Alex. Følgende bytter ble gjort: Carine inn for Ida B, Nora inn for Angermo og Martine kom inn for Sara. Maria (reservekeeper) og Synne, som slet med en liten strekk, backet opp jentene hele kampen igjennom.»

Vi har allerede begynt planleggingen av neste sesong og da er målet OPPRYKK, fordi vi vet vi er gode nok!!!

I OBOS-cup semifinale man 5. okt kl 18:00 møter vi Frigg, som ligger i øverste halvdel av tabellen i 3. div, så da får vi testet nivået allerede. Kom og hei frem de gule!