Damer 4. div: Full kontroll i seriestarten

Driv-Bærum 1-7 (0-2). Damene våre styrte oppgjøret i Enebakk fra første blås i fløyta og kunne godt scoret to-sifret søndag kveld.

Målene kom som følger:
8. min: 0-1, Kristine på langskudd fra 25 meter som lobber pent over keeper
20. min: 0-2, Thea bredsider inn ved stolpen, innlegg fra Ida
55. min: 0-3, Kristine er sist på frispark fra Heidi, og setter inn fra kort hold
56. min: 0-4, Ida skjærer inn fra høyre kant i stor fart og avslutter selv, herlig gjennomspill av Ingeborg
58. min: 0-5, Heidi header inn corner fra Kristine
67. min: 1-5, Maria er ute i full strekk, men må gi retur som vertenes spiss er først på
70. min: 1-6, Ingeborg fyrer av fra 20 meter og ballen sitter klin inntil stolpen, BANG!
72. min: 1-7, Thea er på plass på gjennomspill fra Cecilie

Vi hadde flere gode sjanser til mål som vi ikke tok vare på, spesielt i første omgang, og helt på slutten av kampen brant vi en straffe. Men, men, vi kan ikke forvente å score på alt, og syv mål på bortebane er respektabelt!

På en god dag for alle 17 som spilte kampen, trekker vi spesielt frem vår sentrale midtbane ved Cecilie, Ingeborg og Kristine som vant det meste av dueller og styrte pasningsspillet. «Vinner man midtbanen, vinner man kampen», heter det, og i dag var det nettopp tilfellet!

Vi hadde ca 25 supportere/foreldre med oss til Enebakk, takk for at dere tok turen. Neste søndag tar vi i mot VIF3 på Sandvika stadion, da er vi enda flere som heier frem de gule