Damer 4.div: Første seniorkamp i klubbens historie!

Vi måtte tåle 2-5 mot Høybråten og Stovner i klubbens aller første damekamp på seniornivå noensinne. På denne merkedagen gleder vi oss over at vårt unge lag, der 11 av spillerne er født i 1998 og tre i henholdsvis 97, 96 og 94, klarer å spille jevnt med et lag som var jevnt over tre år eldre og som har tatt mange kretsmesterskap i yngre år.

Vi scorte først, etter ca 15 min, hvor Alex snappet opp en «gratis» ball rett foran keeper og satte den nydelig inn ved stolpen. Vi hadde god kontroll utover i kampen syntes vi, helt til vi fikk 10 grusomme minutter mot slutten av omgangen der alt hjemmelaget prøvde på lyktes for dem og 1-0 ble til 1-4.

I andre omgang var vi best, og rullet opp mange fine angrep. Vi fikk betalt etter ca 60 min da Oda la inn til en umarkert Thea som kaldt og rolig ga oss nytt håp og 2-4. Hjemmelaget var farlige på cornere og 10 min før full tid fikk de klaff på en heading som var utagbar for Elisabeth.

Denne kampen, og vinterens treningskamper, viser at vi med hovedtyngde av J16-spillere kan matche 4. div-nivå. De som var med på denne historiske begivenheten i klubbens historie var: Elisabeth Lenes (keeper), Pia Braarud (forsvar/midtbane), Sunniva Brekke (forsvar), Marie R Pettersen (forsvar), Maria B S Ljunggren (forsvar), Nora G Mylen (forsvar), Carine Gaaren (forsvar), Vilde S Lunde (midtbane), Astrid H Larsen (midtbane), Thea F Hatlem (midtbane/angrep), Hanna L Rogne (midtbane), Ida B Beck (midtbane, kaptein), Oda R Tønnesen (midtbane/angrep) og Alexandra H Tangen (angrep).

Neste kamp er søndag 25. mai hjemme mot KFUM kl 16:00, møt opp og hei frem våre unge og fremadstormende damer!