Cup er cup

Bærum SK vs. Oppsal i NM kl. 18.00 i kveld.

Serien har startet og vi har to uavgjorte kamper og vi ser solide ut som lag. Nå er det tid for cup-kamp, og dermed er det blanke ark og avansement som står på spill.

Det er Oppsal Fotball som kommer på besøk til Sandvika Stadion. Cup er cup, og det er vinn eller forsvinn.

NM pleier å bringe frem følelser, engasjement og vilje. Vi håper at våre gule holder hodet kallt og viser den fotballkvalitet vi vet bor i laget. Vi gleder oss masse til kampen, og vi håper det blir en fin ramme rundt kampen. Vi håper at supportere fra begge sider kommer på kampen ikveld. 

Vi har som sagt vært solide mot både KFUM og Alta. Vi håper nå å se utvikling fra disse kampene og ikke minst gå ut å vinne krigen mot Oppsal før vi kan spille kampen. Vi er godt forberedt, og er klare for det som vil bli en jevn kamp mellom to lag som virkelig vil videre i cupen. Det er et klart ønske fra vår del å gå videre, men først må vi slå ut Oppsal.

Sportslig hilsen

Henrik Dahl

Troppen:

Sondre G. Midtgarden, Daniel Mitchell Moe, Mads Hasle, Rasmus Isegran, Sivert Haugli, Simen Lyngbø, Babs Akineymi, Mathias Pedersen, Daniel Berg, Jon Rønningen, Didrik Fredriksen, Athit Berg, Izmar Disdar, Håkon Øverby, Moses Mawa, Emanuell Bergstrøm, Kot Chol og Erblin Llullaku.

Nedenfor ser dere lagenes prestasjon de siste fem kampene og hva Norsk Tipping sier om vinst sjansene til de begge lagene.