Chima er klar

Chima Vincent kommer nærmest fra Lyn Fotball å blir et godt tilskudd i angrepps rekka.

Jeg har alltid hatt et ønske om å spille for Bærum SK ettersom jeg har hatt mange kompiser som har spilt her før. Moussa Njie er en av mine nærmeste, han utviklet seg og fikk ordentlig fart på karrieren sin her i Bærum SK og har bare snakket varmt om klubben. Jeg er opptatt av utvikling og det å alltid ville bli bedre, det at Bærum SK som klubb har samme fokuset betyr mye. Jeg er glad i utfordringer og har alltid et mål om å løfte meg som spiller hvert år. Bærum har et trenerteam som vet hva de vil. Så det at jeg skal lære og utvikle meg en god del her tviler jeg ikke på. Spillergruppa her er gull! De har tatt meg godt imot. Alle er engasjerte og vil bli bedre noe som er felles for hele laget. Jeg kjenner noen her fra tidligere og gleder meg til å bli bedre kjent med resten av gruppa samt at de skal bli bedre kjent med meg både på og utenfor banen. Vi ser frem til et bra år. – Chima Vincent

Redaksjonen gleder seg til å se Chima i action. Les hva sportslig og daglig leder sier om tilskuddet fra Lyn.

Vi har lenge vært ute etter en spiller som kan være med å konkurrere om angrepps plassene. Chima har mange av de egenskapene som trenerteamet ønsker. Nå blir det opp til Chima å vise trenerteamet at han fortjener å spille hver kamp. En gutt som får meget gode skussmål som person, noe som han også innfridd de dager han vært her. Vi gleder oss til å følge med på Chima sin utvikling. – Henrik Dahl, sportslig og daglig leder