J15/16: Bra start i Adidas cup

Jentene dro i land en fortjent 4-2 seier over Ull Kisa i starten på Adidas cup. Det ble en spennende kamp hvor begge lag hadde sine perioder av kampen, men hvor Bærum dro i land en fortjent seier etter scoringer av Maja og SofieB.

Grytidlig lørdag morgen, som oppvarming til A-lagets seriepremiere, stilte en trøtt gjeng på klubbhuset for å spille Adidas Cup kamp. Vi skal gjennom 3 gruppespillkamper og Ull Kisa.er første motstander som må nedkjempes på veien mot videre cup spill.

Vi stiller med en kombinasjon av J16 og J15 i Adidas cup. Ull Kisa stiller med et rent J15 lag. Det er to lag som ønsker å spille fotball denne morgenen, Ull Kisa slår mer gjennombrudd pasninger, mens Bærum ønsker å spille seg hele veien frem til mål.

Kampen åpner litt nervøst og bærer preg at våre våre J15/J16 ikke har spilt kamper sammen på en stund. Jentene er ikke helt på i duellene og feilpasningene florerer. Har vi ikke våknet ennå!! Ull Kisa scorer det første målet etter at de bryter igjennom på kant. Men vi er også giftige foran mål og reduserer etter flott angrepsspill. Kari bryter gjennom på kant fører ballen inn langs dødlinja legger en kontrollert pasning ut til Maja som setter ballen sikkert i mål. Vi øker til 2-1 på et utspill fra Kathrine(J14) som SofieB tar med seg utfordrer midtstopperne og setter sikkert til side for keeper. 1 omgang ebber ut men 2-1 ledelse til Bærum som fort kunne vært mere etter spill og sjanser. Det gjelder å sette sjansene.

I pausen fokuserer Stian på at vi må stresse ned, for mange upressa pasninger slås på første touch uten mål og mening. Slå pasningene på fot – forklarer Stian til jentene. Ull Kisa kommer hardt ut i andre omgang og utligner tidlig i omgangen til 2-2. Etter hvert blir våre bevegelser og pasninger bedre og vi tar over mye av spillet litt ut i omgangen. Spiller oss frem til flere gode målsjanser. Maja scorer på gjennomløp etter pasning fra Alma og SofieB fastsetter sluttresultatet til 4-2 etter pasning fra Stine. Alt i alt et fortjent sluttresultat på en middels god dag. BB – Maja har mange gode initiativ og kunne fort satt et mål til i dag – veldig bra!