Ble lurt av Jevnaker

- Det blir en kamp mot nedrykk, sier junior elite-trener Lars Richard Bache.

SKUFFET: Rekruttrener Lars Richard Bache og hans mannskap klarte ikke å få hull på et potte tett Jevnaker-forsvar.

(Bærum 2-Jevnaker 0-3) Bærum-rekruttene spilte og spilte og spilte mot et ultradefensivt Jevnaker. Til slutt avgjorde gjestene.

Jevnaker ønsker å vinne årets 3. divisjon og rykke opp i 2. divisjon. På kadda mandag tok de derfor tre meget viktige poeng. Måten de tok dem på var frustrende for Bærum-gutta.

For med elleve mann på egen banehalvdel sjanset opprykkskandidaten på at vi ikke ville klare å spille oss igjennom dem, og heller ikke treffe med skudd fra distanse. Taktikken viste seg vellykket. Etter en første omgang med enormt spillemessig overtak skjedde det som ofte skjer i en slik match; Corner for gjestene etter ett minutt i den andre omgangen resulterte i 0-1. Målvakt Hallvard Kolltveit hadde på dette tidspunktet knapt vært nær ballen.

Andre omgang fortonte seg som den første, men de vasseste målsjansene klarte de gule ikke å trylle frem.

– Vi snakket i pausen om hvordan vi skulle spille oss forbi den murveggen som sto på egen 16 meter. Det kunne vi også klart, men mot slutten ble vi for ivrige, og begynte å sjanse mer i pasningsspillet enn vi skal, og da kom også kontringene, sier rekruttrener Lars Richard Bache.

To lynraske kontringer punkterte kampen cirka ti minutter før slutt, og hjemmespillerne skjønte ikke helt hva som traff dem. Begge to var kliniske, og målvakt Hallvard hadde fortsatt ikke vært nær ballen.

– All ære til bortelaget for en taktisk gjennomført kamp. Vi kan bare konstatere at selv om ballinnehavet var voldsomt stort, gikk vi av banen med 0-3, sier Bache.