Bård Heggset ny assistent på Bærums A-lag

Bård Heggset (46) tiltrer jobben som ny assistent for Jan Derek Sørensen på A-laget. Heggset kommer fra jobben som assistent-trener i Hønefoss BK.

–       Bærum er en klubb jeg kjenner godt fra tidligere. Dette er et spennende og interessant prosjekt med mange unge lovende spillere. Jeg har fulgt Bærum de siste sesongene og jeg mener at dette laget har mer inne og har potensiale til å prestere bedre. Jeg har hatt flere interessante møter og samtaler med Jan Derek, og jeg ser frem til å jobbe med en hovedtrener som har toppspillererfaring. Miksen med oss to blir bra, sier Bård Heggset.

–       Bård er en meget rutinert trener med god kjennskap til PostNord-ligaen, både når det gjelder lag og spillere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med ham på feltet og under kamp, sier hovedtrener Jan Derek Sørensen.

Bård Heggset går løs på sin tredje periode som trener i Bærum. Tidligere har han trent klubbens G16-lag og han var også assistent under Roar Johansen på A-laget i OBOS-ligaen i 2015. Derutover har han vært trener i Heming, Asker, Holmen og nå sist Hønefoss. Heggset var også tilknyttet Vålerenga som speider i 2018.

Heggset møter spillerne for første gang i ettermiddag når troppen samles etter tre ukers ferie.