Status: Gutter ungdom

Siste uken var en fremgangsrik uke for våre eldste gutter i ungdomsfotballen. Inspirert av A-lagets sterke borteseier mot topplaget Grorud hang de seg på de andre lagene på forrige ukes seiersrekke.

U15 ble i helgen klare for høstens G15 Interkretskvalikk. Dette etter å ha gått gjennom vårsesongen uten å tape en eneste kamp. Det er også flere gutter som vært innom kretslag samt brødene Eliot og Elton har blitt tatt ut på respektive landslag. Dette laget tok også tidligere i år en meget sterk tredje plass i prestisjefyllte cupen Nørhalne Cup. Veldig spennendes å følge disse guttene videre. Laget trenes av Sebastian og Fredrick Troupe.

U16 har vært noe opp og ned, men i helgen imponerte de stort og slo serieleder Folle med 3-0. Flere av guttene har også i vår vært oppe og spilt 4.div senior fotball. Laget trenes av svenske Henke Halvarsson.

U19 Rekrutt har hatt en vanskelig sesong med trenerbytte og litt usikkerhet rundt dette. De har de siste ukene hatt meget god fremgang. På torsdagen slo de Nordstrand med klare 3-1. Mange utav disse guttene spiller også jevnlig 4.div senior fotball. Neste kamp er på torsdag 14.juni kl 18.30 borte mot Skeid.

U19 Elite tok en sterk hjemmeseier mot lokalkonkurrenten Stabæk i G19 Interkrets A serien. Laget spilte godt og man kan se at våre gutter tatt gode utviklingssteg dette året. Ros til alle spillere og hovedtrener Trond Andersen. Neste kamp er på førstkommende torsdag kl 18.30 på Sandvika Stadion mot Follo.

4.div menn / 2.lag senior: Med hele 15 spillere (av 18 spillere) som er 18 år eller yngre tok seg klubbens 2.lag i mot Furuset på Sandvika Stadion. Det endte med en knusende seier med 5-1. Dette er en arena der våre 16-18 åringer får smake på å lære seg hvordan det er å spille mot voksne menn. Skall tillegges at A-lags spillere Ismar Dizdar, Kot Chol og Håkon Øverby bidrog som gode rollemodeller. Neste kamp er borte (tirsdag 12.juni kl 20.15) mot serieleder Heming og da kun med 16 og 17 åringer.

Alle spillere har gode forutsetninger for å utvikles videre. Men det trengs 100% ærlighet i arbeidet som legges ned (av spillere og trenere). En målbevisthet på og utenfor banen uansett hvilket nivå man er på til enhver tid (spillere og trenere), og at man er uredd når man får muligheten. Videre så trengs det raushet. Vi er til for hverandre. Sammen blir vi bedre hver for oss enn hver for oss til sammen og begeistre gjennom vise hverandre et genuint ønske om å vinne hver gang.