Bærum SK inngår avtale med Vålerenga Fotball

Nytt og spennende samarbeid

Vålerenga Fotball og Bærum SK har inngått en samarbeidsavtale for jente- og damefotballen i de to klubbene.

Klubbene skal samarbeide på flere sportslige områder, blant annet med hospiteringsordninger, utvikling, talentsamlinger etc. I tillegg til dette er også trener utvikling en viktig del av samarbeidet.

-Vålerenga som Toppserieklubb har hatt planer om å ta et større ansvar for utviklingen av jente- og damefotballen i miljøet rundt oss i lang tid, og nå er vi i gang. Vi gleder oss til å jobbe tett med Bærum, og forhåpentligvis vil vi kunne tilby både spillere og klubb noe helt nytt, sier sportslig administrator Egil Ødegaard.

-Bærum SK kjenner Vålerenga godt og har mange personlige kontakter såvel på jentesiden som på guttesiden. Det er med glede og stolthet vi kan presentere en slikt samarbeid. Med dette på plass kan vi tilby våres jenter ett meget godt utviklings løp sier sportslig leder Henrik Dahl. Sentral i denne prosess har Bærum SK sin jente koordinator Sigmund Gaaren vært. Sigmund er en sann ildsjel som vi takker for sitt hjerte for klubben og jentene.

Reden tirsdag kveld kommer David Brocken og Egil Ødegaard for å se Bærum SK sine A-lags jenter trene i BIP-hallen.

vifbaerum_1w254f12fkpfd1rcd58v69hrgi

På bilden ser vi A-lags trener Caroline Knutsen, Bærum SK og A-lags trener David Brocken, Vålerenga.

Spiller som Mounir Benmoussa og Rikki Alba har kommet til oss fra Vålerenga. Nå sist signerte Vålerenga Anders Nedrebø til sin A-stall og Morten Tandberg tok som kjent turen over til Oslo øst før fjorårets sesong.

Vålerenga ingår avtale med Bærum SK