Bærum M33: Cruisekontroll mot Skeid

Bærum M33- Skeid M33 4-0 (2-0)

Bærums har to lag som er ubeseira: Menn 33 og Jr 4. Felles for begge de er tvilsom kondis.

I kveld tok skribenten seg fri fra sofa, potetgull og Champions League for å stå ute i regnet når vi skulle spille mot oksene fra Torshov: Skeid.

Heldigvis er det ikke så strengt med kampkort og hvem som sitter på benk, så jeg smøg meg inn under innbytterbenken med håp om å slippe å spille/dømme, eller generelt gjøre noe fornuftig.

Gutta klarte for kamp (og barnefri)

Så til kampen

Det er jo aldri lett å vite nivå på motstander. Ja, det finnes tabell. Dog så er det mang en ting som kan hindre at de sentrale stiller fra kamp til kamp. Foreldremøte, ikke møtt barnevakt, elskerinne eller nevnte CL-fussball på storskjerm.

Skeid hadde i alle fall en innbytter mer enn oss. 12 mot 13. De «ledet» før kampen i alle fall.

Fra tørr benk så ser man at det kunne de rødkledde trenge. For det er vi som spiller ball, mens de må løpe etter. Vi dominerer ikke, men av sjanser som skapes så er det klar favør oss på statistikken. Så kommer også målene etter hvert. Faktisk kommer 1-0 så tidlig slik at G15gjengen kan juble for den når de forlater området etter sin trening. Så lista er lagt.

Nevnte list forserer vi gang på gang. 1-0 kom ved Åsmund etter retur, mens 2-0 målet kun står tilbake for når Sotomayor hoppet over sin list på 2.45 for herrens mange år siden. Da levde fortsatt Castro, boikotten var operativ og Jahn Teigen sang vel Glasnost (tror jeg)- jeg er ikke så glad i Eurovision.

Tunnel på dommer- M33 fotball er gaven som alltid gir

2-0 er sylfrekk lobb fra god avstand. I og med det ikke var tilskuere på kampen, så drister jeg meg til å skrive 20 meter! (25 meter hvis Åsmund vippser meg for en burger).

Defensivt har vi god kontroll, så vi går bløte, men fornøyde til benken med ledelsen 2-0. Den berømte farlige ledelsen.

Ny omgang- samme oppskrift

Praten i pausen går på å ikke gjøre noe haraball i rød sone. I alle fall det jeg fikk med meg. Jeg gikk for å hente sjokomelk til gutta.

Uansett om det ble gjort andre avtaler eller ei, så viser de Gule seg å være det beste laget også de siste 30 minuttene. Vi triller, de klager. I alle fall de som har igjen kondis til å få frem noen ord. For vi spiller de slitne og sure.

Sånn som i 1.omgang får vi betalt! Først når Andre M fremstår som en (langt høyere) versjon av Iniesta og legger inn på bakerste der vi kan «tappe» inn både målet og en firtoms-spiker i kista. 3-0 med 15 igjen.

Så kommer det en periode der vi går fra en til tjuetre dommere. De fleste som spiller der ute har jo spilt i en årrekke * 2. Så rart man er like overrasket over (mangel på) kvaliteten på dommeren hver eneste kamp.

Sitter du i fengsel over tid, så forventer du ikke Tex Burger hver dag?

Heldigvis så unngår man skader, men det smeller like mye her på «Kadda» som det Mons Ivar Mjelde mente i et tv-intervju det gjorde på vilkårlig bygdefest på Osterøy.

Helt på tampen så smeller det på riktig sett når vi hamrer inn 4-0 fra kort hold. Mulig nettet må repareres?

Alt i alt så er vi bedre hele veien. Så med 4-0 seier forblir vi ubeseira og kontrollerer veien til seriegull selv!