Bærum Jr Rekrutt: Surt tap mot Nordstrand

Søndag kveld skulle vi ut og revansjere tapet mot Ullern fra torsdag. På en meget fin kunstgress bane med ypperlige spillerforhold lå alt til rette for en god prestasjon. Trodde vi. For denne kampen er det fristende å ikke skrive noe som helst om, og legge langt, langt bak oss. For kampens andre spark på ballen gav indikasjoner på hva vi hadde i vente, i negativ forstand. Vi starter med å sende en enkel pasning rett ut over sidelinjen. Like etter kommer Nordstrand alene med keeper etter at vi ikke faller av, men heldigvis setter Nordstrand-spissen den over mål. 1 omgang fortsetter med svært mange enkle feil, lite kreativitet og spillerglede fra de 11 gule som møter et defensivt og kompakt Nordstrand 2 lag, som tar de overgangene vi gir dem. Hjemover orker/ vil(?) vi ikke løpe, og selv om Nordstrand ikke skaper allverdens, er de definitivt farligst. De scorer 1-0 etter klabb og babb i feltet etter en corner, etter hva vi trenere oppfatter som klart angrep på keeper. Vi fortsetter å ha ball i laget, og prøver å veksle mellom ball langs bakken, og mer direkte mot spiss/kanter, men evner ikke å skape noen farlige sjanser.

Etter en tydelig pauseprat, skal Bærum ha for at de i andre omgang bretter opp ermene, og hvertfall viser mer guts og vilje. En frisk Mahan gjør et positivt innhopp, og vi har tidvis fine angrep langs vår høyre side med Talstad og Mahan. Vi er hakket mer presise enn i første omgang, men sliter fortsatt med å bryte ned og skape store sjanser mot et lavtliggende Nordstrand. Vi taper også svært mange andreballer og dueller over hele banen, og vi ser tydelig preget ut av et tett kampprogram i det siste fordelt på relativt få spillere. Vi kommer til to ordentlige store målsjanser i kampens siste ti minutter, og burde definitivt fått med seg ett poeng. Samtidig skal Nordstrand ha cred for en god defensiv organisering og en helt annen vilje til å «gå i krigen» enn det våre gutter viste.Kampen ender opp med ett unødvendig 1-0 tap mot et lag vi skal slå. Førsteomgangen er årsverste, andre omgang er litt bedre.

Vi går inn i en ny tøff uke med en seriekamp på torsdag hjemme mot Kolbotn og en spennende kvart-finale kamp mot Jutul/BVH på søndag. Fordelen er at vi ikke har tid til å tenke noe mer over de to foregående kampene, men rette alt fokus inn mot Kolbotn på torsdag.Her er det ingen tid til sturing. Det gjelder å brette opp ermene, og vise en helt annen vilje og energi enn det vi klarte mot Nordstrand 2!

Takk til alle som kom og så på! Vi garanterer bedre underholdning på torsdag!