Bærum Jenter 2002 ønsker bli flere

Bærum J02 er en flott samling herlige jenter som alle jobber hardt for å bli best mulig ut fra sine forutsetninger. Vi har en av Norges beste lag i årsklassen, men har spillere på alle nivåer og er åpne for spillere på alle nivåer. Det du må ha som utgangspunkt er at du er blid, hyggelig, er motivert til å trene og bidra med god innsats på alle treninger og kamper.

J 02

Dette var vi med på i 2015

Vi startet ungdomsfotballen med å stille opp i DNB Nordstrand Cup. Her stilte vi med to jevne lag og var litt usikre på hvordan det ville gå med så sterk motstand. Det endte opp med at begge lagene gikk til A-sluttspill og deretter vant sine kvartfinaler. Så skulle de møte hverandre i semifinalen og det ble en tøff batalje som ene laget klarte å avgjøre med et måls margin. Da ble det finale for det ene laget og det endte uavgjort mot en av våre argeste konkurrenter BVH. Vi tapte finalen på kron/mynt, men alt i alt en fin opplevelse med jevne lag som begge presterte bra. Det skal nevnes at det laget som ikke gikk til finalen slo BVH 2-0 i innledende.

Vi fortsatte vintersesongen med å stille to jevne lag i vinterligaen og endte opp med at begge gikk til A-sluttspill etter å ha vunnet sin gruppe. Vinterligaen ble delt opp i avdelinger på grunn av mange lag og begge lagene gikk helt til finalen i sine avdelinger. Når begge lagene også vant sine finaler mot henholdsvis Oppsal og Skeid på en overbevisende måte, så var tonen satt for sesongen.

Vårcupen ble BVH jentecup hvor vi igjen stilte med to jevne lag igjen. Vi rullerer alltid på lagene når vi stiller jevne lag. Det ene laget gikk like godt hele veien og vant cupen, mens det andre røyk ut etter å ha kommet til A-sluttspillet. Det som var litt gøy var at vi hadde satt 4 kretslagsspillere på det ene laget, men det var det andre laget som vant cupen.

Seriespillet er noe vi ikke satser på å vinne, men melder på der vi føler vi får best matching. Vi ønsker å ende mitt på tabellen for at det viser at vi har fått god matching underveis. Dette vil si at vi bruker serien til spillerutvikling og ikke er et sats område. Når det er sagt så går vi naturligvis til hver kamp for å vinne. Vi meldte på et lag i J14 2. div og et lag i J13 1.div og følte det var riktig nivå. Vi ender på andreplass i J14 og med flere runder igjen så er målet å bli det mestscorende laget. Vi ender midt på tabellen i J13 og det er vel som forventet. Vi rullerer spillere i begge seriene, men stiller naturligvis best i J14, men alle har spilt der også. Vi stiller forskjellig lag hver eneste gang. Vi skulle nok ha meldt oss opp i J14 1. div for å hatt enda bedre matching.
OBOS cup ble en kort historie dette året. Vi endte opp med å møte BVH i første runde og det ble som vanlig en tøff batalje. Vi endte opp med uavgjort etter full tid og 2×5 minutter Golden Goal. Treneren må ta på seg skylden her i og med at han ikke visste at det hadde blitt innført straffekonk i J13 igjen. Vi hadde aldri trent på straffer og da var egentlig resultatet avgjort.
Første uken av skole ferien så reiste vi til Sør Cup i Kristiansand. Dette var da årets overnattingscup, med overnatting fra onsdag til søndag hvis vi gikk hele veien. Vi stilte igjen med to jevne lag og begge presterte igjen veldig bra og gikk til A-sluttspillet. Det var litt synd at vi her møttes allerede i kvartfinalen. Dette ble en rar opplevelse med triste tapere og trøstende vinnere Litt utlading for troppen totalt ble dette, men igjen viste vi at vi hadde truffet med jevne lag og det ble 1-0. Semifinalen ble dominert av oss, men vi gikk på et 1-2 tap, men til og med motstanderen måtte innrømme at det var et ran. Derimot gikk vi til bronsefinalen med en innstilling som gjorde at det ikke var noen tvil og nok en pokal ble med hjem til samlingen. Fantastisk tur med en fantastisk gjeng!

IMG_1978
IMG_1972

Norway Cup var neste stopp og her stilte vi med Bærum 1 og Bærum 2. Vi var spente på hvordan dette ville gå, men det gikk helt topp for begge lagene. Bærum 2 gikk til B-sluttspill på minst mulig margin, men det var helt i orden. Her spilte de seg frem til kvartfinale, men røyk på straffekonk etter å ha vært klart best i kampen. Uflaks, men det var mange som tok skritt og ikke minst ansvar på andrelaget underveis. Bærum 1 gikk til A-sluttspillet og imponerte i 16 og 8 delsfinalene med klare seiere. Haugar ventet i kvartfinalen og de ble for sterke. Vi endte med et 0-1 tap og jentene var nok litt skuffet, men en fin opplevelse for alle sammen.

2015-07-29 20.09.12
Vi hadde bestemt oss for å takke ja til invitasjonen til HamKam talentcup, som reklamerer at de er uoffisielt NM. Denne cupen var i 11er fotball og det er et format vi liker bedre en 9er. Det var en vanskelig jobb å ta ut de 16 som skulle representere Bærum der oppe. Vi vant gruppen etter seire over Lyn, Skedsmo og uavgjort mot Lillehammer. Jentene presterte så bra at de gikk hele veien til finalen. Dette var stort og rammene rundt finalen var fantastiske (UEFA standard). Vi hadde vel i utgangspunktet håpet på Tiller fra Trøndelag i finalen, men våre gode naboer fra BVH ble for sterke for dem i semien. Vi møter gjerne BVH, men det begynner å bli vanlig, så vi ønsket egentlig en ny erfaring med å møte Trøndelags desidert beste J02 lag, men den gang ei. Finalen var fantastisk. Det begynte med at jentene måtte stå i tunnelen på Briskeby (fantastisk stadion, med plass til ca 8000). Fanfarer og musikk ljomet ut fra høyttalerne før 4 dommere kom foran jentene ut på matta i Champions Leage klasse. 4 dommere vil si at de i tillegg hadde fjerdedommer. Kampen satte i gang og det var ganske jevnt innledningsvis. BVH tok ledelsen på en av sine overganger, men derfra og inn var det ikke noe tvil. Andre omgang var det bare et lag på banen og det ble en komfortabel seier. Dette var stort for spillerne/trenerne og foreldrene som hadde tatt turen opp.

Vinnere HamKam 2015

Adidas Cup (uoffisielt NM) Her gikk vi først videre fra gruppen, selv med et arbeidsuhell underveis. Deretter slo vi Oppegård i 8 delsfinalen, før BVH måtte se seg slått i kvartfinalen. Dessverre ble det ikke noe reise på oss dette året, men bare lokale lag frem til finale helgen på Valle. Stort å være eneste lag fra BærumSK på finalehelgen og en av 4 lag fra Asker & Bærum totalt. Vi skulle nå møte nok en nabo i semifinalen, nemlig Asker. Her gjorde jentene kort prosess og ledet allerede 4-0 etter første omgangen. Det endte til slutt 5-0 og vi var klare for finalen på søndag. Her ventet Haugar som slo oss ut i Norway Cup og nå skulle vi få svar på om det var en enkelthendelse eller om Haugar (Haugesund) var så gode. Dessverre så var Haugar nok en gang hakket for gode for oss og vant fortjent 3-0. Fotball kan være hard og brutal, men etter 10 minutter hadde vi hatt 2 store sjanser hver, men Haugar ledet 2-0. Dette var tøft å svelge for jentene og de klarte ikke å reise seg igjen dessverre. Litt triste var de på premieutdelingen, men en fantastisk prestasjon å gå helt til finalen i uoffisielt NM.

AC 2015 med pokal

Hospitering: Vi jobber med aktiv hospitering og det er nå 12 jenter som har hospitert 2 år opp på J00 og ei som har hospitert 1 år opp på G01. Samtidig har vi flere J03 spillere som har hospitert opp til oss i serie og cuper. Dette gjør vi for å utfordre de som har kommet lengst og jobbe med spillerutvikling av disse.
Dette er litt av hva vi var med på sesongen 2015 og 7 pokaler viser bare hva som bor i disse jentene.
Det som kjennetegner gruppen er at stemningen er høy og motivasjonen likeså. Fantastisk gruppe jenter som jobber hardt hele tiden, men smilet og latteren er alltid tilstede. Flott engasjement rundt gruppen med mange foreldre som engasjerer seg masse.
Neste sesong venter blant annet Dana Cup i Danmark og i 2018 skal vi toppe alt vi er med på med en Cup i USA. Vi har så smått begynt med dugnader som skal finansier mye av den turen!

Hvis dette høres interessant ut og du vurderer Bærum, så ta kontakt med Tommy på tlf 930 27 587 eller mail tommy@ebs.no

Du kan gjerne komme på noen treninger for å se hvordan vi har det hos oss og deretter bestemme deg for hva du ønsker.

Vi åpner for prøvespill etter siste kampen som er 18. oktober og har åpninger til vi tar juleferie ca 10. desember. Ta kontakt så raskt som mulig!

Håper vi ses!