Bærum G15 Elite fortsatt på topp!

Fortsatt serieleder etter kampen mot Lommedalen i kveld!

Motstanderen i kveld la seg ikke bakpå og ville spille sitt eget spill. I første omgang hadde Bærum noe sånt som 80 % ballbesittelse og ballen befant seg på motstanderens halvdel for det meste. Sjansene var mange nok men Lommedalens meget gode keeper holdt liv i kampen.

Våre to spillere som er brødre og svært tekniske angrepsspillere greier imidlertid å få hull på byllen og det står 1-0 til pause. 1-0 er et farlig resultat som kjent og Lommedalen er kontringssterke med raske spillere på topp.

Lommedalen våkner i pausen og kommer utpå med forsterket glød. Dette resulterer i 1-1 utligning etter svakt press fra Bærum.

Periodevis er spillet til Bærum litt rotete men når det angripes så skjer det fort. Thomas og Frederic samarbeider godt og så er det plutselig 2-1 og 3-1.

Nå kommer byttene og alle på benken settes innpå utover i omgangen.

Midtbanen kriges og vinnes av Erik sammen med sine disipler.

Det sterke forsvaret med vår trygge sisteskanse slipper kun inn ett mål som er omtrent snittet hittil og med det står det 29-9 i målforskjell. Bærum står uten tap hittil som nok er ny rekord?

Kampen ender 5-1 og Bærum er sikret videre 1 divisjonsspill som var målet til ferien.

Siste seriekamp før ferien er borte mot ØHIL og gutta er nok sugne på å vinne også denne kampen for å feire avdelingsseier.

Vi sees på DNB Arena på Hosle, søndag 19.juni kl.14.00 og heier gutta inn til avdelingsseier.

Men først er det OBOS cup kamp mot Haslum på Sandvika stadion fredag 10.juni kl. 17.30 🙂

Serieledelse etter kamp 8