Bærum G02 med knallstart i vinterserien.

Holmen har tatt initiativ og invitert 5 av områdets beste lag til en vinterserie. 5 kamper i løpet av vinterhalvåret. Flott initiativ. Kan være tungt med kun treninger gjennom en lang vinter og da er det fint med noen høydare på mørke kvelder. Og høydare fikk vi på Kadda i kveld. Liungen hadde tatt turen og stilte med skjerpet mannskap. Problemet var bare at Bærum stilte med et enda mer skjerpet mannskap. 7 sekunder har gått før Marius skrur ballen iskaldt rundt forsvaret og helt inne ved stanga. 1-0. Adrian er frampå og øker til 2-0 like etter. Litt senere er Adrian nok en gang på ferde og øker til 3-0. Arvesen vil ikke være noe dårligere og kjører karusell med Liungenforsvaret, drar to tunneler og sender ballen i mål. 4-0. Jesper spiller mye forsvar, men er stadig vekk og se høyt oppe på venstrekanten hvor han serverer nydelige innlegg foran mål. Noe han også gjorde på slutten av omgangen. Der dukker Gardar opp på første stolpe og styrer ballen elegant i mål med hodet. 5-0. 2. omgang starter med et Liungenmål, før Adrian beviser at uten skudd blir det heller ikke mål. Et relativt ufarlig skudd får en lei stuss og keeper fumler ballen i mål. Men mål er mål. 6-1. Midt i omgangen scorer Adrian nok en gang. Denne gangen et nydelig hodestøt i en vakker bue over Liungenkeeper. 7-1. Bærum setter bare mer og mer trykk på Liungen. Gutta elsker å score mål! To vakre angrep raides opp på høyresiden, hvor Jesper kommer i hundre på første stolpe og sklir ballen i mål. Vakkert! 8-1 og 9-1.

Jeg har sett MANGE gode kamper av disse gutta, men lurer på om ikke dette var den beste. Dag Egils terping av trekanter på trening er kanskje ikke det mest lystbetonte, men at det gir resultater er det IKKE i tvil om. Gutta SPILLER fotball og de gjør det vakkert.

På Bærum spilte Martin, flotte igangsettinger i 1. omgang, Rohit, nok en gang solid keeperspill når Liungen ypper seg, Ari: full kontroll i forsvar, Ragner: elegant og med slepen teknikk og overblikk i forsvar, Gardar: sterk i kroppen, nye Daniel Bråthen?, Kevin: en spiller som også har venstrebein!, Adrian: jobber og stresser motstander så lenge han er på banen og garantist for mål, Jesper: utrettelig på venstrekanten og belønnes med to meget fortjente scoringer, Pramilan: fantastisk førsteomgang hvor han viser at han er en MEGET god og smart spiller, Paul: må være forferdelig å spille mot, Christian: ser muligheter som de færreste ser, Marius: tøff i spillestilen og løper opp veldig mye hjemover.

Målscorere Bærum: Adrian 4, Jesper 2, Marius 1, Gardar 1, Christian 1.

Ole Kristian Disen