Bærum Fotballskole: Fotballglede over hele Sandvika Stadion!

Du verden som denne mandagen gikk unna! Over 130 barn, og rimelig fordelt mellom gutter og jenter, fylte 7er og 11er banen på første dag under Bærum Fotballskole. Økten er faglig sett delt opp i en treningsdel med fokus på ferdigheter og samspill før lunsj, mens de etter mat så skal etter beste evne forsøke å få bruke de tillærte ferdighetene i småspill.

Jentene er glade  for satsningen Bærum har med jentefotball

Jentene er glade for satsningen Bærum har med jentefotball

Lunsjen er egentlig mer middag, varm og med solide porsjoner! Det vil være kylling, ris, kjøttboller og salat m.m som bys på!

De yngste var proppfulle av pågangsmot, og forsøkte etter beste evne å få til avslutninger og pasninger. Og for hva undertegnede fikk med seg, så hadde de hadde spilt ball rundt meg!

Gutta forsøkte å få til samspillet som vi trente på

Gutta forsøkte å få til samspillet som vi trente på

På den miderste gruppa så jobbet man med pasninger og samspill. Her jobbet man i mindre grupper, og alle hadde mange balltouch og involveringer.

Energimaskiner dagen lang!

Energimaskiner dagen lang!

De eldste trente og terpet på 2mot2 og så avslutning på 11er mål. I tillegg startet de med å lære seg oppvarmingsrutinene til juniorgutta som velvillig viste vei på morgenkvisten.

Lange steg

Lange steg

Våre instruktør er valgt ut basert på holdninger, evne til å jobbe med barn og at de kan passe inn som trenere på ulike nivåer og aldersgrupper.

Instruktør Henrik i samtale med gutta som har klare meninger.

Instruktør Henrik i samtale med gutta som har klare meninger.

Samtidig holder en kretsdommer fra klubben små «foredrag» med samtlige spillere på fotballskolen om fair play, regler og forståelse for spill. Dette er et bevisst tiltak for å øke barnas innsikt med fotball, både på 7er og 11er nivå!

Her øver gutta på lagrop etter at "dommer Massimo" har snakket om fair play!

Her øver gutta på lagrop etter at «dommer Massimo» har snakket om fair play!