G02: Bærum 2 vant thrillerkamp mot Asker

Asker 3 dukket etterhvert opp på Borgen, dog var den oppsatte grusbanen opptatt, og de bestemte seg for å annektere kunstgresset.

Bra for oss, og vi gikk tidlig opp i ledelelsen etter et langskudd av Marius.Kort tid etter reduserte Asker, 1-1 etter kun fem minutter. Etter dette var det en rekke farlige sjanser til Asker , men det var Bærum som scorte det neste målet. Og hvilket mål – hel volley fra Gardar!

Men Asker kom tilbake nok en gang, og etter halvspilt andre kom 2-2. Så kommer Asker igjen på et av sine raid, alene mot Philip i vårt mål. Philip redder en suser av et skudd, men skuddet satt så hardt at Philip blir skadet og må av banen. Ole går inn som reserve. Asker fortsetter å presse, og et nytt soloraid ender i 3-2. Etter dette tar Bærum mer over og har en rekke fine kombinasjoner av spill langs bakken, som ender med nok et langskudd fra Marius like over.

Men rett etter sitter den endelig, Gardar spiller Mathias frem som setter den pent til side for keeper. 3-3 etter 1ste omgang. Baneforvirringen fortsetter, og vi blir forvist til en ny bane (grus) i andre omgang. Philip er tilbake i mål. Bærum presser i starten av omgangen og går opp til 4-3, Ole tar en fin tunnel, passer til Marius som skyter kontrollert i hjørnet. Så kommer en periode med mye frem og tilbake, men Bærum går endelig opp til 5-3 ved Ulrik etter mye klabb og babb inne i feltet. Asker presser for å ta oss igjen mot slutten av kampen, og reduserer til 4-5 to minutter før slutt. Men det blir med det.

Seier!

Nok engang en lagseier, og de som var med var; Marius, Ragnar, Mathias, Semir, Ulrik, Ole, Adrian H, Philip, Gardar, Pramilan og Magnus. Forfall: Lars. Dagens lagledere var Lars og Cato.