G02: Bærum 1 bunnsolide i første dag av Kalvøyacup.

Bærums egen cup, Kalvøyacup, ble en maktdemonstrasjon av Bærum 1. Fire kamper på 4 timer så ikke ut til å tære på kreftene til disse gutta. Etter å ha rundspilt Høvik Madrid i første kamp hvor sjansestatistikken ble vunnet overlegent, vant vi til slutt 2-0 etter scoringer av Ari og Adrian.

Neste kamp var mot Hauger Blue Boys. Tross i hard kjemping mot overmakten, ble det 5-0 til Bærum etter scoringer av Adrian 2, Jesper 2 og Christian.

Dagens tredje kamp var mot et utvilt Lyn 1. Dagens beste kamp av Bærum hvor gutta var overalt hele tiden og Lyn aldri fikk kontroll på ballen. Adrian putter nye 2 mål, Paul 1, Rohit 1 og Christian 1. 5-0 til Bærum.

Dagens siste kamp venter og vi har holdt nullen i hele dag. Dette skal fortsette. Trass i lagleders uortodokse lagoppstilling makter ikke Lyn og score, mens Bærum putter jevnt og trutt. 7-0 ender det, og vi har 19-0 i målforskjell. Meget imponerende. Disse gutta skuffer aldri! I morgen venter Billingstad Blues. Regner med at disse gutta sover noe urolig i natt. Om de da vet hva som venter dem……

Paul 3, Ari 1, Kevin 1, Adrian 1 og Christian 1.

Dønn solid jobb av samtlige Bærumspillere. Disse bidro til mange stolte foreldre/trenere: Martin, Paul, Javier, Jesper, Ari, Kevin, Theodor, Rohit, Adrian og Christian.