Avsluttet med hattrick

(Bærum 2-Drammen 9-1) Thomas Windstad forlater Bærum etter tre år og flytter hjem til nord-Norge. Det siste unggutten gjorde var å skåre ekte hattrick!

Stakkars Drammen ble værende under nedrykksstreken etter å ha blitt nedsablet av Bærums rekrutter da 3. divisjonssesongen startet opp igjen etter ferien. Meget delaktig i målfesten var Thomas Skoglund Windstad som på egen hånd avgjorde kampen før hvilen.

Magnus Ask Mikkelsen laget 1-0 før Drammen utliknet. Så skrudde Ulrik Roaldsøy et hjørnespark rett i mål før Thomas-showet begynte. Med 3-1, 4-1 og 5-1 før pause avgjorde gutten hele kampen og skåret noe så sjelden som et ekte hattrick i løpet av et drøyt kvarter. Det var for øvrig også en goal med hodet, en med venstre og en med høyre fot.

I andre omgang var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Thomas noterte seg for ytterligere en nettkjenning. Skåret gjorde også Marius Koss, Mohammed Mahnin og så ble det etterhvert så mye at vi ikke husker hvem sistemann på skåringslisten var.

Thomas Windstad kom til Bærum for tre år siden og tok steget fra juniorlaget til A-laget i fjor. Nå vender han – i alle fall – midlertidig snuten hjem til nord-Norge og skal spille for 2. divisjonskollega Harstad. De får en god spiss, og Bærum ønsker Thomas lykke til i ny klubb.