All fotballaktivitet stoppes fra og med 12 mars!

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen stoppes ut april (unntak Herrer A som er innunder Norsk Toppfotball- de har foreløpig stopp 15 april).

Oppdatert 12.03 kl 1345

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

Det vil komme nye terminlister på senere tidspunkt!

TOPPFOTBALLEN:

All toppfotballaktivitet stoppes i første omgang til 15. april 2020. Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM kamper og treningskamper utsettes til etter 15. april. Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13. mars.

Offisielle kamper vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai (topp og bredde).

Les mer om dette på NFF sine sider her:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/toppfotballen-i-norges-stoppes-i-forste-omgang-til-15.-april/

Ved ytterligere spørsmål kontakt:

Inger Breifossmo 90895721 inger@baerumsk.no

Henrik Dahl 982 96 201 henrik@baerumsk.no