adidas Tango League – Nordens beste talenter gjør opp om VM-plasser

Torshov Spot og Adidas inviterer Bærum SK talenter til fotballfest i Stockholm. Imorgen lørdag 16.juni avgjøres det nordiske sluttspillet i Adidas Tango League i Stockholm for tredje året på rad. Det er fotballtalenter fra Sverige, Norge och Danmark som møter hverandre i kampen om den eftertraktade Tango League-titeln. I potten ligger blant annet rettigheten til å få kalla seg ”Nordens fremste talenter”, men fremfor alt står plasser til VM-finalen i Russland på spill for to av turneringens beste spillere og ett attraktivt pris for beste lag.

Bærum SK har blitt lagt merke til og vår samarbeidspartner og sponsor Torshov Sport/adidas har gitt oss mulighet å velge ut åtte av våre unge lovende spillere til å dra. Sportsjef Henrik Dahl uttaler:

Guttene som er tatt ut har vist stor dedikasjon, veldig gode holdninger og selvsagt gode fotballferdigheter. Valget var ikke enkelt å vi kunne valgt mange andre men vi har valgt å fokusere på de som akkurat tatt steget inn i eller er på vei inn i juniorfotballen. Klubben er stolt av å kunne sende disse flotte Bærum SK gutter til Adidas Tango League.

Elton Llullaku (født 2003), Elliot Llullaku (født 2003), Thomas C Storødegaard (født 2001), Fredrick C Storødegaard (født 2001), Aaron Kiil Olsen (født 2001), Torkel Holm Åsnes (født 2001), Gaute Kjerstad (født 2001) og Christian Arvesen (født 2002).

Elton Llullaku

Eliot Llullaku

Fredrick Chaisse Storødegaard

Aaron Kiil Olsen

Gaute M Kjerstad

Christian Arvesen

Torkel Holm Åsnes

Thomas Chaisse Storødegard

Her kan dere lese mer om Adidas Tango League:https://www.facebook.com/events/992723227568459/?ti=icl