A-laget: Kald dag på Føyka

Asker A- Bærum A    4-0 (4-0)

Før kampen så rant det inn med sykefravær og med det gikk tankene til slaget i Palmito Ranch.

Altså at de som var igjen skulle kjempe så godt man kunne. For det er mye virus og lumske bakterier ute og går, så med mange syke så var det mange som fikk debut på laget eller skulle bekle en ny rolle.

Markus Attilla med ball. Begge lag presset lavt de første 15, så…(spill Beethovens Måneskinnssonate)

De første femten er jevne nok, og vi har en corner som går igjennom alt og alle. Like etterpå så kobler Asker inn et ekstra gir og derfra og ut omgangen så er det stor forskjell.

Det blir både 1-0 fra kort hold der vi glipper i markeringen, før 2-0 på et skudd fra den lengre sorten som er fint plassert ned mot stolpen.

Dagens prestasjon kommer dog i angrepet som fører til 3-0. Det er klikk-klakk og vi er hele veien bakpå her. Klokka viser ca 22 min spilt, og skribenten ble vel ikke akkurat noe varmere av det som ble levert utpå matta.

For det var ingen varmestue eller kiosk for tilskuere som ofrer varm taco og tv-underholdning, så vi må enten ta turen hjem eller bli. Undertegnede valgte det sistnevnte og selv i skumringen flere timer senere så er jeg ikke sikker på hvorvidt det var rett valg.

Syv minutter senere så er det tre mot null.

Rett før de heldige spillere+dommertrio får gå innendørs til varme og gløgg, så klarer hjemmelaget å skåre en til. 4-0 totalt. Oppsummert vil jeg si Asker var klart bedre, så er det kun en akademisk diskusjon hvorvidt 4-0 er riktig bilde. Ikke ulikt diskusjonen om hvorvidt slaget i Palmito Ranch var det siste eller ei i borgerkrigen.

Omgangens høydepunkt for oss Gule var at en hyggelig kar fra Asker kom bort med rykende fersk kaffe, og det takker vi veldig for!

Bedring i lundar

Så med en styrketår i det som føltes som det ekstra kjølige kvarteret, så ble vi med ett evige optimister foran de siste 45 minuttene.

Som i grunn kan oppsummeres med at vi bedret oss. Det satt bedre defensivt, mens offensivt så har vi en del å gå på enda. Vi hadde noen halvsjanser, men vi kommer ikke til (farlige nok) avslutninger. I tillegg håper jeg på at mer fotballkyndige folk enn meg fikk noen flere svar i oppkjøringen.

Så før juniorkampen skulle ta til rett etterpå og som selvsagt også skulle dekkes på hjemmesiden, så er mine tanker at 1.omgang er direkte svak, mens det er helt ok spill i 2.omgang. Så kan vi trekke paralleller til Brownsville, sykefraværet hos nordmenn under OL på Lillehammer, eller rett og slett bare erkjenne at vi i dag ikke var gode nok.

På visistas

Neste test er hjemme mot Elverum på fredag 15 mars kl 1900.

Frem til da så deles det ut «Beijing-masker a mas»