A-laget: Solid over hele linja!

Bærum SK A- Elverum Fotball A 3-1 (0-1)

Det tok to nanosekund i dag før det var tydelig for de 27 fremmøte+ en hund at vi var revansjesugne etter den dårlige kampen sist mot Asker. Høyt kollektivt press fungerte og vi vant ballen høyt. Som igjen medførte mange sjanser. Nesten på løpende bånd.

Det meste av sjansene oppstår langs kantene, og det er kun en klipt tånegl fra at vi tar ledelsen tidlig.

Daniel Berg med innlegg fra kanten

Etter hvert som tiden tikker av sted, så jevner det kampen seg mer ut. Samtidig så blir man sulten oppe i bua en sen fredagskveld. Sulten på mat og på mål. For vi hadde definitivt fortjent det sistnevnte i 1.omgang.

Dessverre får vi en real «karamell» like før slutt. Av sorten «utgått på dato». For Elverum skårer på sin andre sjanse. Rett nok et godt oppbygd angrep, men det føltes urettferdig der og da. Så vi går til varm kakao på stillinga 0-1 i en omgang vi førte.

Tett i ballfører omgangen igjennom

Vi viser moral….Moral!

Med stor M. At vi fikk en kilevink på slutten av 1.omgang kunne man ikke se på gutta. Vi fortsetter slik som starten av 1.omgang. Så løsner det også i målprotokollen. På sjanse nr 6 så skårer vi vårt første. 1-1 (selvmål).

Kun minuttet etterpå så får vi straffe. Adrian Rogul tar den, og tar sparket slik det burde tas. Hardt ned mot hjørnet. Hadde jeg husket det i «nuet» så hadde også måltavla vist 2-1 til oss.

Det er rett og slett moro å stå å fryse nå, fordi vi spiller så bra. Moral på nivå med selveste Immanuel Kant!

Etter 60 minutter er målhungeren vi alle opplevde lagt seg noe, men vi er fortsatt bedre. Gode på gjenvinning, god samhandling og pasningene sitter i en frekvens kun slått av President Trump sine tweets.

Det som lyser mest de siste 20 minuttene er stadionlyset, men vi er ikke så hakkande langt bak. Det er vi som står for det som kan kalles underholdning.

Kamp om ballen

Halvdugandes skribenter er glad i klisjeer, og på vårt siste mål så er det på tide å dra opp en god gammel en. For det er årets vakreste angrep (så langt). Ut på kant, langs kant og bort motsatt. Så alene har han aldri vært på en fredagskveld i sitt liv, og Drammensgutten gjør ingen feil. En god gammal bredside og det står 3-1.

Game, set and match.

Oppsummert så er vi gode i samhandling, kollektivt press og kanskje mest av alt: vi står imot en (potensiell) tidlig knockout når Elverum tar ledelsen rett før pause. Vi svarer med å være like gode (om ikke bedre) i 2.omgang og skaper nok til at vi banker ut nok ketsjup slik at tavla til slutt viser 3-1 etter 90 minutter

De tørre kampfakta:

Bærum SK A- Elverum Fotball A 3-1 (0-1)

0-1 44 min

1-1 selvmål 47 min

2-1 Adrian Rogul 49 min

3-1 Adrian Rogul 84 min.

Kort betyr ikke noe i treningskamper. Kom uansett kun et gult.

Tilskuere; Takk til de 27 folka som holdt ut! Bikkja stakk vel på luftetur selv etterhvert

Startelver: Sondre Midtgarden- Aron Kiil Olsen- Joakim Nilsen-Lars Slemdal (K)- Markus Attilla- Halvard Håtveit- Adonai Kidane- Daniel Berg- Jan Aubert- Anwar Pellegrino og Adrian Rogul

Neste kamp er søndag 24/3 KFUM- Bærum kl. 18