A-laget: Slik vi elsker å se dere gutta!

Bærum SK A- Fram Larvik A   5-0  (3-0)

Hittil i serien er en ting sikkert. Vi kan få til alt, på godt og vondt. Tape mot alle de fire bunnlaga, men også være bedre enn FFK, Grorud, samtidig som vi er overlegne mot Mjølner. Kort sagt: de som ville tippe på denne kampen må betegnes som spillegale!

Klart for kamp!

Starten er lovende og vi kunne fått en drømmestart med skåring i første angrep. Det skjer ei. Men man skal være bra utålmodig om man ikke fikk valuta for inngangspengene i dag. For etter fire minutter så tar vi ledelsen ved Erblin Llullaku!

Vi fortsetter presset og kunne satt 2-0 lenge før den skåringen faktisk ble et faktum. Det er mye bra kombinasjonsspill, og vi dominerer omtrent som Belgia gjør hittil i VM.

2-0 kommer etter litt over halvspilt kamp. Denne gang med Mads Lyngen på et herlig frispark. Fra nå og inn til pause så er det et lag på banen, våre egne gule helter. Angrepsspillet er vakkert, og kun ineffektivitet i boksen og hårfine offsider hindrer at vi leder like mye som Elverum Håndball pleier å gjøre til pause hjemme i «Terningen» (quiz: gjett hvor skribenten er oppvokst?).

 

                                           Hedersmannen Jan Egseth Aubert

 

Dog får vi 3-0. Ingen er mer gul enn nettopp Jan. I dag fyller han 26 år, har nådd en milepæl med 150 kamper for klubben og da er det noe «Hollywood» over at han får sette inn 3-0 og en haug med spikre i Larvik-kista!  Herlig angrepet er herlig, og Jan har en enkel jobb når Erblin legger ballen i beina til Mr.Bærum!

På vegne av hele klubben så takker daglig leder Henrik Dahl selveste Mr.Bærum Jan Egseth Aubert med 150 spilte kamper på A-laget

Redaksjonen gratulerer med 26 fylte, 150 spilte og en gåll! Vi ringer inn en bestilling på dobbel Tex med ost!

 

                                        Godt å se vi fortsetter også i 2.omgang

 

Med 3-0 til halvtid så var det nok flere som hadde tankene på grillmat, bål og båt. Heldigvis så var det ingen av de 11 gule som hadde tanker i de baner. For fra første spark i 2.omgang så fortsetter vi med å være gode defensivt, samtidig som vi bruker ballen slik vi som er litt game husker fra «drømmeårene under Tandberg». Det luktet i alle fall noe mer enn bare pølser, kull og brente marsmellows.

Ble nok av slike scener i dag!

Når vi snakker om trofaste og kjære Bærumsspillere, så skal også Daniel Berg nevnes. Nok en god kamp, og han er sistemann på 4-0 målet vårt etter ca. 61 spilte. Det er kun snakk om vi hvor mye det skal bli i vår favør fra nå av og inn.

Samtidig har vi selv skapt en fin anledning til å benytte oss av å gi flere spilletid. Simen Lyngbø er førstemann innpå, siden følger Thomas Elsebutangen og Jon «Kanon» Rønning.

På sitt andre eller tredje touch siden han kom inn så sørger Thomas for 5-0. Det står seg ut kampen og vi klatrer på tabellen som er rekordjevn etter mer eller mindre 11 spilte serierunder.

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=158513

 

                                               God følelse på veien hjem

 

Etter kampen så reiser vi alle hjem glade. Samtidig så fikk jeg flashback på veien hjem innerst i Bærum. Som alt så smått nevnt lengre opp i referatet. En følelse til tiden der vi spilte så offensivt og underholdene. I dag var vi nesten der, men sesongen sett under ett så langt, så har vi en jobb å gjøre med å stabilisere oss på det nivået.

A-laget takker de fremmøte! Vi takker for god kamp tilbake!

Nå som Christopher Wingate er tilbake, så er nok en bit av det puslespillet lagt. Vi nærmer oss, men vi vet alle at en uke i fotballen er lang tid, og utsiktene forandrer seg fort.

Neste lørdag kl 1600 så venter en tøff kamp hjemme mot Asker. Da får vi svar på om vi holder toppnivået over tid. Da er undertegnede på grensen til Nord-Korea og jeg tviler på at interessen for oss der nede er såpass at de streamer kampen.

Følgelig så kommer det beklageligvis referat på den måten som Isaiah, Jeremiah, Ezekiel med flere skrev det Gamle Testamentet:  Via muntlige overlevering, fri dikting og en dæsj tolkning av gammelhebraisk.

Kommer det 750 tilskuere så skal jeg svømme inn i Nord-Korea (UDs operative senter på Tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no )

 

De tørre kampfakta:

Bærum SK A- Fram Larvik A  5-0 (3-0)

Mål: 1-0 Erblin Llullaku 4 min

2-0 Mads Lyngen 24 min

3-0  Jan Egseth Aubert  36 min

4-0  Daniel Berg  61 min

5-0 Thomas Elsebutangen  82 min

Kort: Gult til Didrik «Reed» Bjørnstad Fredriksen (han andre for året)

Innbyttere: Simen Lyngbø inn for Mattias Pedersen 74 min

Thomas Elsebutangen inn for Didrik «Reed» Bjørnstad Fredriksen 78 min

Jon Rønning inn for Daniel Berg 86 min

Tilskuere:  Ca 80 betalende, resten så på fra stupetårnet som nylig er satt opp.