A-laget: Kostbare personlige feil

Kjelsås A- Bærum A 3-0 (3-0)

Dagens motstander var Kjelsås. Et av de mest stabile PostNord-lag mtp prestasjoner, som undertegnede tror kommer i stor grad av at de har kontinuitet over en lang årrekke. Så også i år ser det ut til.

Slik så dagens startelver ut:

Vi får en tung start på kampen når en pasning i vår bakre rekke blir snappet opp. Lynkvikt snappet og like kjapt skjer det på kampklokka. 1-0 etter 1 minutt.

På en corner litt senere så glipper vi på markering og det står 2-0 til de blå. Sånn sett har de fått kampen inn i sitt spor, men spillet mellom boksene er jevnt. Forskjellen ligger i at de er mer effektive i offensiv boks.

Som også blir tellende når de går opp til 3-0 på et skudd inne i boks. Så nå hadde vi fått en real nesestyver, men vi hang ikke i repene av den grunn.

Undertegnede fikk gjengitt kampen via flere kilder, og gjengir kampbildet på bibelsk hold. Fellesnevneren fra mine kilder var at vi faktisk var mer samspilte i denne kampen enn i januar og februar. Så det fantes positive aspekter ved å tilbringe en lørdag ettermiddag på Lillestrøm. Så vil kanskje enkelte ytre at jeg velger å ty til «The documentary hypothesis» i kildeutvalget.  Referatet er dog et ærlig forsøk på mer enn å gjengi de fem mosebøkene.

3-0 står seg til pause, og seg hør og bør så byttes det spillere «a mas» i treningskamper. Vi har en ung stall, og Jan Derek er ikke redd for å slenge de innpå. Det liker nok flere enn jeg særdeles godt! Vi er et av lagene i vår kommende avdeling med flest egenproduserte!

2.omgang er i grunn som første. Unntaket er at speaker ikke trenger å slitte ut noen «taste-tommel», fordi 3-0 fra 1.omgang står seg. Jeg fikk høre at 2.omgang i grunn lignet på årets utgave av Superbowl:

God organisering, solid defensivt, men litt tannløst offensivt.

Oppsummert så er 3-0 noe flatterende, da to av målene skal unngås. Det er ikke noe å si på at gutta fra Neptunveien vinner, men 1-0 ville vært riktig utifra (mangel) på egenproduserte sjanser.

Men man blir straffet hardt på dette nivået og det må vi bare akseptere.

Vi fikk noen svar, noen nye spørsmål dukket opp og slik sett så er dette en typisk kamp i oppkjøringen.

Nå må det jobbes videre, være seg terping defensivt eller å finne go`flyten offensivt. Neste utfordring er Asker på Føyka fredag 8 mars kl 1800