A-laget: Fortjent tap mot Frigg

Bærum A- Frigg A 1-2 (0-1)

Nok en uke nærmere seriestart, nok en treningskamp. I dag var motstander Frigg. Oslo vest gutta var nære ved å bli divisjonskollega med oss i år, men det røk i siste serierunde. Så på forhånd skulle man tro vi var klare over at det så absolutt var et solid lag vi skulle møte under godkjente forhold på Sandvika Stadion.

Dessverre så viser det seg at i dag så det ut som vi var i divisjonen lavere enn motstander. Innledningen er jevn nok, men etter hvert som kampen skrider frem, så skal man være passe sveiseblind for å hevde vi var laget på nivået.

Finn ballen?

Kampforløpet kan beskrives som at vi innledningsvis bytter på å ha ball. OG da motstander får ball, så legger det andre laget seg defensivt og lar ballen bli trillet.

Etter ca 15 minutter så er det Frigg som er førende. Vårt første angrep kommer etter ca 25 minutter. Da ruller opp langs kanten med Jan Aubert som kommer til legg inn fra kort hold, dessverre treffer ikke pasningen en gul kroppsdel, så ballen fyker igjennom alt og alle og ut til innkast i snøhaugen.

Man skal være en mye bedre skribent enn undertegnede for å fylle spalteplass det neste kvarteret og. Det jeg kan konstatere er at det er lite som funker. Verken press når Frigg har ball, eller pasninger mellom oss når vi har kula. Slik sett er det ikke ufortjent når Frigg skårer på omgangens siste touch etter en corner.

I pausen snakker vi om håp, tro og frelse. Ingen av delene slår til. 2-0 kommer på langskudd etter ca 55 minutter, og resten av kampen er det pent lite å skrive om som ikke allerede er sagt.

Rett nok blir det 1-2 etter et vakkert Bærumsangrep minuttet før slutt, men det var unntaket som bekreftet regelen.

Nå er det «opp i ringan» og vise oss fra en helt annen side til neste kamp (borte mot Kjelsås i LSK-hallen)