A-laget: Det lønner seg å kjempe!

Grorud A- Bærum SK A     1-2  (0-0)

Det har vært tørt både på land, spill og derav poengfangst i det siste. Mot Grorud så ventet det nok en kraftanstrengelse. Dog er Grorud et lag vi har klart oss bra mot i fjor (seier 4-0 hjemme og 3-0 borte). Rapportene skal ha det til at vi har trent godt, dog stilte vi noe skadeskutt foran gårsdagens kamp (Rasmus, Mathias, Jan A er langtidsskada, mens Daniel og Kot var ute denne kampen). Gledelig var det at «Madhu» var tilbake i forsvarsrekka.

Takk til alle som kom og støttet oss i dag!

 

                                                              På det jevne

 

Vi viste når vi gikk til kampen at det ville bli en lang og slitsom affære. Varmen er hovedgrunnen, men også våre siste kamper bidro nok til en smule tro og tvil. Gledelig å se en stor Bærumdelegasjon som nok talte rundt 35 stk! Så støtten fra sidelinjen skulle det ikke stå på.

Ei heller innsats, trøkk eller ferdigheter er mangelvare i dag. Gutta ble enige før kampen om å ligge lavt, satse på kontringer og med det slite ut (fastende) Grorud-menn!  Denne oppgaven løser vi bra defensivt, men vi skaper ikke så mye på det som kunne blitt overganger. Så til pause så står det 0-0, etter en helt ok gjennomført omgang.

Kampplan legges

 

                                                             Maretittstart

 

2.omgang starter med at Grorud tar avspark, holder ballen nærmest i to minutter for så å skåre. Nå ble bakken brattere. Skulle nesten tro vi befant oss i Peru og på veien opp til Machu Picchu. For de av oss som har vært der, vet at veien opp er vel verdt en strabasiøs ferd (ps! ikke ta turistruta, men gå omveien)

Det gjorde gutta være fra nå av. En samling i bånn, så steg for steg videre. For det var etter Grorud sitt ledermål vi virkelig våknet. Vi skaper sjanse på sjanse, spiller bedre og har mer krefter.

Fra tribunen hadde vi en bekymring, og det var at klokka gikk litt for fort. 60 minutter blir til 70, som blir 75 og jamenn passerte ikke klokka 80 minutter og. Så håper svinner, men heldigvis ikke innsatsen til gutta.

I det herrens klokkeslett 81 min spilte så skårer Erblin sitt første for året, og vi utligner så **** fortjent. En dragning, alene med keeper og trygt i motsatt hjørnet.

Nå er det stillingskrig, men i offensiv 1/3 del er det vi som står for de største farlighetene. Når det er to minutter igjen så får vi en corner. Om ikke gull deles ut så tidlig, så går vi for tre poeng.

Erblin jubler for 1-1

 

                                                   Kaptein med stor K

 

Corner betyr at sjefen selv Lars «dukk opp» Slemdal går opp. Corneren blir slått inn, og i mølja som oppstår har Lars den lengste tåa, og den påfølgende feiringen er av beste sort!  Det er bare en Slemdal! I alle fall hevdes det fra Årnes helt inn til Hønefoss…visstnok.

 

Grorud forsøker å utligne, men det er mest langt. Våre høye menn bak har full kontroll på det.

Så nå kan endelig Per-Tore dele ut karameller. På tide, for de har smeltet i hele mai måned.

Vi tar en seier samlet, der vi jobber steinhardt og vi aldri mister fokus. Nå kan vi spille Jan Bøhler sin sang om Groruddalen, for her trives vi godt!

Neste kamp er hjemme mot Odd 2 mandag 11 juni kl 1900

De tørre kampfakta:

Grorud-Bærum 1-2 (0-0)

Mål: 1-0 Fredrick Pettersen 47 min

1-1 Erblin Llullaku        81 min

1-2  Lars Ivar Slemdal       88 min

Gule kort: Lars Ivar Slemdal-Simen Lyngbø-Mathusan Sandrakumar

Innbyttere:   Christian Hanche-Olsen inn for Jon Rønning i 81 minutt

Tilskuere:   245. Veldig mange fra oss og!