A-laget: Krigen endte uavgjort

Kjelsås A- Bærum SK A 1-1 (1-1)

Regntungt på en bane vi historisk sett har slitt. Adressen er Neptunveien 7, og da vet de fleste at motstander er Kjelsås. Foran kampen så var Kjelsås serieleder med 10 poeng, mens vi lå på 10.plass med 4 poeng.

Jeg var spent på hvordan vi ville åpne kampen, for vi har den kjipe vanen om å sove/starte svakt det første kvarteret. I dag så var vi lys våkne! Med andre ord, vi pakket inn de blå fra Grefsen ganske så solid. Så vi slipper å havne bakpå tidlig, og det er gledelig!


Tidlig så vi tegn på at det ville bli flere pasninger opp til Gud enn til spillere langs bakken!

Frispark til Kjelsås og gult til Markus Attila

For det blåste friskt i dag. Det minnet mer om The Open på St.Andrews enn fotball. Så ballen gikk opp, mer opp og rett ned. Det ble vanskelig for spillerne å beregne, og vi fikk situasjoner der begge lags spillere bommet og skapte usikkerhet. Dog uteble de store sjansene.

Noe utover 1.omgang så forlater Kjelsås sin barnetro og spiller langs bakken. Der var de gode! Man ser hvorfor de leder avd.2. Samtidig skal det sies at selv om de spilte fint, så stoppet det hele ved vår 16-meter. Der kom vår forsvarsmur «a la Trump «inn i bildet.

Som sprekker en gang. Etter litt over halvspilt omgang, så taper vi tre strake dueller. Først på midten, så på egen 30 og så ved 16-meteren. Da må vi betale for det når Kjelsås Idrissi skyter som det skulle vært bueskyting i OL. Vakker bue og 1-o til jubel for de fleste fremmøte i dag!

Vi holder dog stand omgangen ut, og på slutten så skaper vi et visst press. Vi kriger oss til noen dødballer på rad, og på corner fra Jan Aubert så setter kaptein Lars Slemdal inn et kompromissløst hodestøt for 1-1! Nå har han mål i tre kamper på rad (cup medberegna).

Solid gjennomført 2.omgang

Rett nok er vi litt «shaky» de første 5-6 minuttene, men for hvert minutt derfra så finner vi flyten og får kampen i vårt spor. Det er solid trøkk i duellene, mens vi skaper nok offensivt til å kunne ta ledelsen.

Mye via Jan Aubert, mens Hallvard Håskjold er krigeren med stor K. Han ser også ut som viking med tilsvarende hårpryd! Så det passer godt.

Frelse i form av skåring derimot får ingen av lagene. For det mangler litt i siste ledd. De avslutningene som kommer (begge veier) er for veike. Så det er mer nerve blant oss Gule (og sikkert blå) enn hva det egentlig er grunnlag for.

For defensivt er Aaron Kiil Olsen, Lars Slemdal, Markus Attila og Simen Lyngbø solide. I en mot en-dueller og i klareringer. Slemdal har også en situasjon der jeg får tilbakeblikk til Paolo Maldini med tunnel og hva som bedre er!

Offensivt så blir det en del langt og høyt, mens helt på tampen har vi to frispark fra skummelt hold. Dessverre så er de begge like over.

Vår farligste mulighet i 2.omgang er frispark fra 17 meter i det 93 minutt…endte like over!

Så da knytter vi det Gule skjerfet ekstra stramt rundt halsen og kjøper en kaffe på vei hjem med viten om at vi gikk i krigen og kjempet til oss et poeng, som like gjerne kunne endt med tre! Vi står samla og det blir vi belønna for!

Neste kamp er hjemme mot Alta søndag 19 mai kl 1400!

De tørre kampfakta:

Kjelsås IL A- Bærum SK A 1-1 (1-1)

Mål: 1-0 (25.) Walid Chafouk Idrissi, 1-1 (45.) Lars Iver Slemdal

Bærum: Sondre Golden Midtgarden, Aaron Kiil Olsen, Lars Ivar Slemdal (K), Attilla Mark Markus, Hallvard Håskjold, Jan Aubert, Adonai Mehary Kidane, Jon Tveit Rønning, Mansour Sinyan, Simen Lyngbø, Chimaobi Ifejilika

Innbyttere: Martin André Berg i 46. min for Sinyan, Kristoffer Sørensen i 64. min for Rønning, Daniel Berg i 81. min for Kidane.

Gult kort: Attila Mark Markus, Chimaobi Ifejilika, Bærum.

Tilskuere: 188. Ros til de mange små Kjelsås-supporterne med innøvde sanger og flagg!