Herrer A: Vi kom aldri i gang

Tromsdalen IL – Bærum SK 4-1 (1-0)

Tidlig opp denne søndagen, og reisen går etter skjema. Så når kampen blåste i gang kl 14 (i takt med vinden), så burde vi vært klare! Åpningen er jevn, vi kommer på et par overgangssjanser. Dessverre så sitter ikke pasningen på den siste 1/3 delen av banen.

Etter hvert lå legger vi oss lavt og lar TUIL få trille. Med unntak av en halvsjanse så er det ikke noe som skjer i det lave tempoet de første 25 minuttene.

Så triller TUIL oss litt rundt og Eng Strand velger å holde klart rundt spiller. En liten diskusjon med HD og AD gir til slutt straffespark. Noe bildene viser er 100 % riktig avgjørelse. Som hjemmelaget setter sikkert i mål. I alt ikke noe å si på da vi frem til nå ikke har hatt mer enn 2-3 pasninger i noe (manglende) angrep.

Etter skåringen er det fortsatt TUIL som har ball og med det styrer kampen. Et lekkert angrep etter 32 min kunne/burde ført til mål. Vi klarer så vidt å blokkere til corner. Nå henger vi i repene.

I det 37 minutt er det nok en stor mulighet fra hjemmelaget. De spiller mer direkte og raskere enn hva vi lykkes med. Kun en svak avslutning hindrer mål.

Noe mer skjer ikke, så pause på 1-0 til vertene i blått og rødt.

Rakk vi egentlig flyet? Vi kom i alle fall aldri av gårde

For vi er bakpå fra start også etter pausen. Rett nok skårer vi 2-1 ved Slemdal på straffe, men vi er egentlig ikke i nærheten. TUIL spiller bedre enn oss og når vi forståelig nok må gamble offensivt så er vertene effektive på overgangene vi etterlater. Det blir både 3-1 og 4-1 før dommeren blåser.

Summa Summarum

Når det står 1-0 til TUI til pause så er resultatet det eneste vi skal være fornøyde med. Svak omgang der vi ikke har verken ball eller sjanser.

2.omgang er ikke noe bedre og da ender det med fortjent tap 1-4.

Kampfakta:

Laget: Midtgarden-Løberg- Slemdak (K)- Zalo- Eng Strand- Frøysa-Sørensen-Thorberg- Ilolo- Grønner-Kvernstuen

Bytter: Amer inn for Thorberg (77 min) og Sjøl inn for Løberg (79 min).

Mål: 1-0 (28 min), 2-0 (50 min), 2-1 Slemdal på str (61 min), 3-1 (84 min), 4-1 (88 min).

Gule kort: Eng Strand og Frøysa (må stå over neste).

Tilskuere: 200