4-1 mot Fram Larvik!

På lørdag kom divisjonskollega Fram Larvik på besøk. Etter harde treningsuker med stor belastning var guttene revansjelystne etter tapet mot Notodden for noen uker siden. Det skulle Petter Belsviks gutter få kjenne på kroppen.

For Bærums del var det svært gledelig å se midtstopper Lars I. Slemdal tilbake i forsvaret fra start. Slemdal har vært ute med strukket leddbånd i kneet siden første treningskamp mot Frigg, men er altså tilbake. Ismar Dizdar var også tilbake etter noen uker med en trøblete ankel. Han gjorde sine saker bra da han kom inn mot slutten av kampen.

Første omgang av kampen var et solid stykke arbeid av våre gutter. Solid forsvarsspill gjorde at Fram Larvik kom til svært lite, og den ene halvsjansen som oppstod hadde Sondre god kontroll på. Men det var ikke kun forsvarsspillet som stemte. Kampens første scoring kom etter en utsøkt pasning i bakrom fra Slemdal til vingback Mads Lyngen. Lyngen tok med seg ballen på en god førstetouch, og fosset fra alt og alle mot mål. Der banket han ballen i kassa fra skrå vinkel. 1-0 til Bærum.

Kampens andre scoring ble omsider kreditert Jon Rønning. Didrik Fredriksen ble spilt i gjennom i bakrommet etter en flott lobb av Jan Aubert. Didrik skjøt godt, men keeper fikk en hånd på ballen. På returen ventet Jon, og skled ballen i mål. 2-0 til Bærum.
I tillegg til de to scoringene var vi nære flere, og det hadde ikke vært urimelig om det hadde stått mer enn to mål til Bærum etter de første 45.

Andre omgang bar også preg av godt forsvarsspill, selv om Fram Larvik fikk fortsette å ha en del av ballbesittelsen. På en av deres få visitter i vår 16 meter falt en av deres spillere noe lett, men dommer dømte straffespark og 2-1 var et faktum. Etter reduseringen løftet vi spillet vårt igjen og spilte oss til flere sjanser. Vår neste scoring kom etter et godt slått hjørnespark, hvor Daniel Berg klinket ballen i mål etter litt klabb og babb. 3-1 til Bærum.
Vår siste scoring var en leksjon i godt angrepsspill. Etter mange, mange trekk i laget hvor spillvending på spillvending gjorde at Framforsvaret spakk opp, fikk Erblin æren av å sette ballen i mål. 4-1 til Bærum.

Nå venter en uke med flere tøffe treninger før vi reiser til Elverum for å måle krefter mot nok en divisjonskollega.

Laget mot Fram Larvik:

Sondre G. Midtgarden

Madhusan Sandrakumar, Lars I. Slemdal, Rasmus Isegran

Jan Aubert, Didrik B. Fredriksen, Daniel Berg, Ola S. Moe, Mads E. Lyngen

Erblin Lullaku, Thomas Elsebutangen

Benyttede innbyttere: Jon Rønning, Sivert Haugli, Håvard Hjermstad, Ismar Dizdar, Christian S. Hanche-Olsen