Tre strake seire for J19

Marte feiret fødselsdag med 9-1 seier og tre mål

Marte feiret fødselsdag med 9-1 seier og tre mål

 

BSK J19 tok i mot Langhus på Kadda torsdag 2. mai.

 

Laget var et nytt bekjentskap for våre jenter. En hyggelig velkomst ble det ikke for Langhus jentene – de fikk 0-1 i «fleisen» allerede etter 3-4 minutter. Det var fødselsdagsbarnet Marte som satte tonen i det som skulle bli et oppgjør dominert av Bærumsjentene. BSK fortsatte i høyt tempo etter scoringen og produserte sjanser på løpende bånd de første 10-15 minuttene.  Det ble dessverre med sjansene – mye sløsing av gode muligheter.

Langhus holdt fanen høyt, kjempet godt og var farlig frempå ved noen anledninger, blant annet med et stangskudd etter 17 minutter. Denne store sjansen tente de besøkende og Langhus tok over føringen i kampen de neste 5-10 minuttene. Som et resultat av et langskudd i det 30 minuttet av Christine, tegnet Marte seg nok en gang på scoringslisten – 2-0 til Bærum – ikke ufortjent etter spill og sjanser. Langhus gav ikke opp og kom tilbake med utlikning i det 40 minutt. Det sto 2-1 til pause.

Sterk skadet "reservebenk"

Sterk skadet «reservebenk»

 

Hva Abdir sa til jentene i pausen, vites ikke, men de kom i alle fall ut fra garderoben og produserte en svært målrik omgang. Alex satte sitt første for dagen alt etter 3 minutter i andre omgang, og deretter var det liten tvil om hvem som kom til å vinne. Langhus lå høyt på banen og lot spesielt Synne, Alex 98, Marte og Kornelia få mye bakrom å boltre seg i. Sjansene ble produsert på løpende bånd og etter hvert kom også uttellingen – 4-1 av Marte (15. min) på straffe, 5-1 av Synne (20. min) etter flott forarbeid av Sunniva, 6-1 igjen med Synne (36. min), 7-1 med Kornelia (38. min), 8-1 med Alex98 (39. min) og Alex98 fastsatte sluttresultatet til 9-1 i det 45 minuttet.Nok en god kamp fra våre jenter – spillemessig har vi sett det bedre, men vi produserer utrolig mange sjanser og scoret godt med mål. Maria i mål står som alltid solid og er viktig for roen i et trygt og godt forsvar. Ida og Sunniva «ruler», stopper det som er og er flinke til å starte angrep, mens sidebackene Nora, Maren og Alex gjør en god jobb både defensivt og offensivt. På midtbanen hadde Sofia og Christine en tøff fight med Langhus sine fysisk sterke spiller mens kantene Synne og Kornelia har begge en meget god dag på jobben. Marte og Alex er effektive og gjør det spisser skal gjøre – score mål og være en konstant trussel for motstanderlaget.

Sterk innsats jenter – og med tanke på den «super- men dessverre skadet» reservebenken vi har bestående av Oda, Tatiana, Sara og Gabriella, så lover dette godt.

Bjørn M