G03 Elite: Stadig bedre enn Asker

Bærum SK G15 Elite- Asker G15 Elite  5-1   (1-1)

Det var varmt og det merkes på åpningen av kampen. Det er mye halvveis, slapt og småtrøtt. Ikke ulikt hvordan de fleste av oss føler etter å ha gått i fine klær i varmen på 17 mai. I dag derimot så sier kalenderen at det var 16 mai og storkamp på Sandvika Stadion. Således var Asker en verdig motstander!

Om de første minuttene var tamme, så våkner Isak som Jesus selv til liv og kommer langs kanten, og legger i fin bue til Eliot Llullaku. Han gjør ingen feil alene med keeper fra kort hold, og det jubles for 1-0 til oss Gule.

Isak med innlegg rett før målet

Like etterpå er det nesten identisk angrep, dog fra den andre siden. Denne gang så brenner vi alene med keeper. Fra min vinkel så det nesten ut som meg selv på driving rangen. Det ble en «air ball».

 

                                   Frem og tilbake er like langt, og veldig kjedelig

 

Så kommer det noen minutter med Askerovertak, der de får trille ball som de vil. Det løpes mye og tungt nå og vil det komme til å koste oss krefter senere i kampen? I alle fall får Asker sin utligning i denne perioden. En ball slås inn, og det er riktignok for varmt til at det er snø på den. Dog så går den over våre midtstopper og til Elias Singstad som lett setter den bak Isak Bostrøm i vårt mål

Da var vi straks halvspilt i 1.omgang og vi er like langt på resultattavla. Kampen føles åpen. Vidåpen. Så er det tid for drikkepause og noen korte instrukser. Hva som blir forandret gjenstår å se.

Det kjempes iherdig fra begge lag!

Det kan riktignok drøye litt, for det er lavt tempo og lite bevegelser her ute. Minner meg litt om trafikken rett bak Sandvika Stadion på E18.

Når vi passert 35 minutter så får Theo Agelin et helt korrekt gult kort når han hindrer en Askerovergang. Heldigvis med Gule briller, så får vi ikke svi for at vi er en mann mindre i denne tiden frem imot pause. Det skjer lite. Omtrent like lite spennende som guvenørvalg i Idaho. Man trengte ikke å følge med for å vite at Butch Otter vinner gjenvalg (plottvist:  han stilte ikke til gjenvalg for sin 4.periode).

Laziosangen dundret på høytaleranlegget i pausen, og folk strømmet til kiosken. Så ble det klart for siste halvdel av kampen.

                                                       Frisk start på 2.omgang!

 

Der vi starter litt friskt, men vår gode åpning blir amputert ved at vi nok en gang pådrar oss et korrekt idømt gult kort. Denne gang ble det Christopher Folker-Larsen som må få seg en nedkjølling. Det medfører at Asker får tid og rom, men som i 1.omgang så skaper de lite annet enn hull i ozon-laget.

Vi derimot kjemper oss inn og tar ledelsen 2-1 ved Eliot Llullaku noen strakser etterpå.

MÅL!!

Spillet på banen er jevnt, men vi er farligst i sjansene. Men skal det at vi ikke øker ledelsen ødelegge for oss etter vannpausen de siste 20 minuttene? Asker er så absolutt med.

Så får Asker en mental test, for vi velger å fyre av fra 20 meter og ballen er innom alle og ingen. Keeper blir utspilt og vi øker til 3-1. Redaksjonen har etter en interndebatt valgt å gi skåringe til Leander (Det var heftig diskusjon og enkelte journalister ville ut i streik. Men så kom vi på at vi ikke har noen streikekasse). Da bokfører vi mr.Tronstad med målet!

Det ble mange slitne spillere der ute etter hvert som kampen skred frem

Etter målet fortsetter kampen slik den frem til nå har vært. Jevnt i ballinnehav, men vi har mer X-faktor og skaper sjansene. De få som er. Vi lever jo greit med det når det er spilt 70 av i alt 80 minutter av kampen.
Så da er det helt naturlig at vi punkterer kampen når Eliot punkterer kampen når han fullfører sitt hat-trick. På kort avstand er han  effektiv. 4-1 med kun minutter igjen.

Asker forsøker, men resignerer. Det er 11 tapre, men slitne spillere i den vakre sort-hvite drakta!

Sort-hvit blir helhvite flagg som heises til topps når Eliot setter inn sitt fjerde mål denne etterhvert svale sommerkvelden. 5-1 og nå kan vi glede oss til grillpølser, brus og NRK-streik.

Eliot fortjent banens beste!

Ha en fortsatt trivelig kveld!