Akademinytt! Hva vi lærte i uke 16

MÅL – MÅL – MÅL

Denne uken må vi ha satt målrekord på Sandvika Stadion. Akademiet har hatt scoringsferdighet som tema denne uken og spillerne har virkelig levert.

Øktene har bestått av en teknisk oppvarming med elementer som skulle brukes i avslutningsøvelsene. For eksempel en spesifikk finte, vending eller pasning, før hovedfokuset har vært å score mål!

Vi har jobbet med rene skudd med strak vrist, avslutninger i luften, på hodet eller på volley, skudd med feil bein og plassering med innsiden av foten.

Vi ønsker å gjøre barna bevisste på å få opp hodet når de avslutter. Å treffe hjørner har stått sterkt i sentrum gjennom hele uka. Hos de yngste barna jobber vi primært med utførelse og teknikk, og de litt eldre har fokusert på kraft og presisjon.

G03 i internkamp

Ønsker alle akademispillere og foreldre en fin søndag og en god kommende akademiuke. Også minner jeg om A-lagets hjemmekamp onsdag 27. april kl 18:00 mot Ull/Kisa i cupen, hvor flere av våre trenere skal i aksjon. 

 

Sportslig hilsen fra akademiet!

 

ps. Slike ukesrapporter kommer ut på denne hjemmesiden, samt juniorsiden, forhåpentligvis hver uke, uten av vi garanterer noe 🙂