Vond kveld i Valdres

(Valdres-Bærum 1-0) En skjebnesvanger feil på hjemmelagets første dødball viste seg å avgjøre hele oppgjøret på Blåbærmyra.

Juniorgutta til Bærum har ikke helt hatt flyt med seg i starten av sesongen, og den lange bussturen til Valdres endret ikke på det. Skåringen i mot etter to minutter preget naturligvis matchen. Bærum trillet ball og forsøkte å bryte gjennom Valdres-forsvaret, mens vertene slo godt fra seg og kjørte kontringer. Når sant skal sies var vel ikke noen av lagene spesielt farlige framover. Til det manglet det både litt presisjon og kreativitet. Det ble en dødballmatch store deler av kampen. Gledelig nok tok Bærum-gutta seg godt av alle de kulene som ble lempet inn i egen boks, og vi kriget godt i deres boks også, men surt at bommerten i innledningen av kampen skulle avgjøre.

Etter hvilen maktet Bærum å komme nærmere utlikningen enn tilfellet var de første 45. Men de par riktig store sjansene vi fikk ble skuslet bort. En ting skal være sikkert; moralen i laget var der til spilte 94 minutter. Det er viktig å legge merke til og huske på når ting går i mot.

Lørdag er det cup mot Kjelsås. Vi får la dem unngjelde for manglende poengfangst.