Vinter Camp 2017

Den første dag på Bærum SK VinterCamp ble gjennomført med 26 unge håpefulle som møtte opp klare til trening på Sandvika Stadion. Her ble de registrert og fikk utdelt trenings bag, drikkeflaske og T-Shorter.
Barna fikk møte sine trenere og ble delt inn i grupper. Øktene hadde fokus på motorikk, konkuranser, lek og selvfølgelig spill. Etter Lunsj hadde de eldste barna (05,06 og 07) litt teori og video sammen med Steffen Andersen, og de yngste hadde fotballrebuser nede i storsalen sammen med Sebastian Troupe.

Dag 2 på VinterCampen minnet om alt annet enn VinterCamp, VårCamp ville vært et mer passende navn! Fantastisk vær og temperatur la til rette for en super dagen på Sandvika Stadion! Gutta gjennomførte en god treningsøkt før lunsj, hvor de fokuserte på orientering og 1v1. Økta etter Lunsj var rettet mot spill og det ble litt venting og flytting da TVNorge kom for å skyte reklamefilmen. Spillerne var kjempe flinke, og det virket som de synes det var stas med kamera og TVNorge kuben midt på banen.


Etter å ha hatt værgudene med oss de to første dagene, levde VinterCampen virkelig opp til navnet. Et voldsomt snøvær gjorde det umulig å spille ute på kunstgressbanen, heldigvis har vi en innen dørshall med kunstgress. Store og små ble delt inn i 3 grupper og hadde forskjellige stasjoner. 1 med fokus på pasningspresisjon og lek, en med 2v2 og samspill og siste  med koordinasjon, motorikk og hurtighet.
Spillerne følger godt med og suger til seg all informasjon og læring de kan få av våre trenere.
Etter lunsj delte vi gruppene og spilte turnering inne i hallen hvor vi ble vitne til høy puls, bra innsats og mange fine mål! Campen ble avsluttet med Smartfish og fotballkort og et velfortjent pust i bakken! Selv om det er blitt lange dager, og sliten hoder og kropper har gutta greit å holde konsentrasjonen oppe.

Avslutningsvis vil jeg på vegne av trenere og Bærum SK takke alle deltagere for 3 super dager! Håper dere har hatt det like bra som oss! Hvis noen av spillerne ønsker et slik fotballtilbud på daglig basis så er Bærum SK Fotballakademi et godt alternativ. Påmelding kan gjøres her; https://www.superinvite.no/#/invitation/8e68c3c7bf14ad0bcaba52babfa470bd og evt spørsmål/prøvetrening kan rettet til undertegnede.

Ønsker dere videre en god Vinterferie!

Sportslig Hilsen
Sebastian Troupe

Sebastian Troupe – Akademi leder