– Vi må flytte bein!

I dag søndag kl 1500 tar vi imot rival Asker her nede på Sandvika Stadion.


Det har vært en utfordrende uke, der Bård Heggset har måttet forlate jobben som hovedtrener PRESSEMELDING: Bård Heggset forlater Bærum Sportsklubb | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) og sportslig leder Knut Nielsen har kommet inn i hans sted.

  –Vi har hatt en fin treningsuke og er godt forberedt inn mot Askerkampen. Vårt fokus har vært intensivitet og vi skal flytte bein. Det er alltid morsomt å møte de. Nå skal vi klinke til i duellene!

Nielsen som har bakgrunn som toppspiller på slutten av 90-tallet med både Bærum og Lyn er brutalt ærlig på status, slik hans egen spillestil som forsvarer også var

Vi har fattige 11 poeng på 13 kamper. Tabellen lyver aldri – vi ligger der vi fortjener å ligge etter halvspilt sesong. Det gjenstår 13 kamper og vi skal slåss om 39 poeng. Nå skal vi få humør og intensitet inn i laget – høstjakta begynner med Asker-kampen.

På med leggskinn! fortsetter Nielsen.

Kamp om hver eneste ball – i hvert eneste sekund. Slikt har treningsuka båret preg av!

Disse lokalderbyene lever alltid sine egne liv med mye mål og er fulle av kort.


Litt ekstra «krydder» nå er at kampen virkelig er viktig for både oss og gjestene fra Føyka, da begge lag er innblandet i nedrykksstriden. Fotballens verden er full av klisjeer, men begrepet «6-poengskamp» er sjeldent mer treffende enn akkurat foran denne kampen.


Vinneren vil være over naboen på tabellen og med det være i førersetet foran den virkelige høstjakta på poeng

Les for øvrig den faktabaserte forhåndsomtalen vår her for å bli oppdatert på suspensjoner, praktisk info etc:

Før kampen mot Asker | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)