Vi er stolte arrangører av NM i gatefotball!

Nå i helgen så samles over 400 spillere og støtteapparat til NM i gatefotball. Det er Frelsesarmeen som er arrangør, mens vi stiller hele vårt anlegg til disposisjon for dette samfunnsviktige arrangementet!

Det kommer lag fra hele Norge for en helg med samhold og vennskapelig fotballdueller med bruk av hele vårt anlegg!

Lag fra langt og nær i årets NM

For vår del som klubb er vi stolte av å ha blitt forespurt og vi har mange frivillige som vil bidra gjennom helgen med avviklingen av dette arrangementet! Det å bidra som samfunnsaktør er en visjon for klubben, og her får vi brukt vårt anlegg til ett arrangement som er av stor samfunnsverdi. Spesielt siden det er første NM siden pandemien slo til og gjensynsgleden blir nok stor.

Det er mange som gleder seg til en travel helg med fotball og nye vennskap!

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh om viktigheten av tilbudet og ros til arrangør

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh er glad for at NM i gatefotball arrangeres i Bærum
  • Jeg er en stolt ordfører som står foran alle 400 deltakere i dag. Stolt av kommunen og Bærum SK som ble valgt som arrangørklubb for dette viktige tiltaket. Det er ingen tvil om at idretten er viktige for alle , jeg vil si den er vår største folkebevegelse som har rom og tilbud for alle mennesker uansett livsgrunnlag og tilhørighet.
  • Jeg vil benytte anledningen til å rette en stor takk til Frelsesarmeen rusomsorg som hvert år arrangerer NM i gatefotball- at arrangement i stadig vekst og utvikling. Jeg har selv fått høre hvor viktig dette tilbudet er for veldig mange her i dag.
  • En stor takk også til Bærum Sportsklubb som er samarbeidsarrangør for årets NM. Klubben stiller med mange frivillige og hele sitt anlegg til bruk for samfunnsnyttige forhold. Nå er det så godt å se et yrende folkeliv på Sandvika Stadion for et så viktig arrangement!

Følg med på våre sosiale medier gjennom helgen for stemningsrapporter, bilder m.m