Ute av cupen

Det låg an til en god fotballkveld oppe på Ekeberg å vi hadde mer enn gode sjanser for å gå videre i cupen. Dessverre så ble været det eneste positive for oss fra Bærum SK.

Dette ble en ordentlig nedtur for hele klubben. Vi ga ikke KFUM en kamp på noe som helst måte. I tillegg fikk vi Rasmus Isegran utvist (direkte rødt), hvilket gjør at både han og Lars Slemdal er utestengt på søndag mot Finnsnes.

Idag stilte vi det beste vi hadde å det er også de som har spilt de fleste av kampene i år. Det er klart at dette er langt fra optimalt med hensyn til en god totalbelastning. MEN når det er sagt så er det ikke kun derfor vi taper kampen. Vi gir KFUM seiern på verste mulige måte. Det er så mange ting vi er missfornøyde med idag at det ikke er noen idé å nevne de. Nå handler det kun om å legge dette bak seg å sammen må vi hjelpes åt at skape positiv energi i gruppa inn mot ligaen, sier Sportsjef Henrik Dahl.

La oss håpe våres U19 Elite lag tar seg videre i cupen idag, når de møter Vålerenga kl 13.30 på Valle Hovin.

Les hva Budstikka skriver om kampen: https://www.budstikka.no/barum-sportsklubb/fotball/sport/fra-ko-kaos-til-cupkrasj-for-barum/s/5-55-490380

Resultat: 0-4

Start 11er