Ukeplan – uke 33

Vi starter treninger denne uken.

Tirsdag kl 18.00 på 7’ern

Torsdag kl 18.00 på Kalvøya

Fra og med uke 34 (skolestart) blir det vanlige treningsdager mandag, onsdag og fredag og kamper på søndager. Første kampen er allerede neste søndag 18.08 kl. 19.45 borte mot Asker (Borgen KG). Minner om at dere må gi tilbakemelding på hvilke kamper som eventuelt ikke passer!! (ref forrige mail)

Vi har begynt å bruke Bærums sin hjemmeside. Denne vil etter hvert bli stedet hvor ukeprogram, laguttak, kampreferater blir kommunisert. Minner også om at vi har en Facebook side Bærum J00 Fotball, alle som er på Facebook må bli venn med denne gruppen. Gi beskjed så inviterer vi dere inn.

Fotograf og journalist søkes – For å få en levende hjemmeside for J00 trenger vi noen som kan bidra med å ta bilder. Dette kan gjerne være flere som bidrar – også samler vi bare bildene på et felles område. Videre trenger vi litt bistand av noen som synes det er litt artig å skrive litt referater fra cup’er og kamper. Her kan det også være flere som bidrar. Gi meg et lite vink!!!!!

Til slutt husk at det er fotballskole neste uke – det er fortsatt ledige plasser. Det er flere av jentene som allerede er påmeldt, men jeg oppfordrer de som er hjemme og ikke har annet program neste uke til å hive seg med!!! Påmelding skjer til stein@baerumsk.no eventuelt ved oppmøte på mandag. Pris på fotballskolen er 1300 kr. Påmeldingen er gyldig når klubben har mottatt innbetaling til 9008.05.55201. Merk den med «Fotballskole Jenter og spillerens navn og årgang».