Ukens lag: Jenter 08

Mandag er ofte en litt treg dag for mange, så også for en del fotballag på senvinteren. Når jeg tar turen i «Bobla» så ser jeg et hederlig unntak. Her er det 23 stk jenter som ivrig varmer opp og fulgte trener Carlos, Henning, Ørjan og Anders sine beskjeder.

Laget består av spillere som går på Blommenholm og Evje skole. De absolutt fleste i klassene er samlet her.

I år har de tenkt å være med på en rekke cuper: BVH Jentecup, Valhall Cup og så sesongens høydepunkt; Sandar Cup, som er en overnattingscup i Sandefjord rett før skolestart på høsten.

Svær gjeng med store smil 😉

Drøye timen etter at jeg kikket inn, så tar jeg turen tilbake i hallen. Er rett og slett morsomt å se ferdighetsnivået på gjengen. De ligger nok noe foran skjema, for ballen er «limt» fast i beina, pasningene sitter og det legges ned solid løpsinnsats når øvelsene krever det! Når jeg blir fortalt de trener tre ganger i uka (attpåtil lørdag morgen), så skjønner jeg hvorfor jentene er så flinke!

Etter endt økt, så var det mange som ville ta en prat med undertegnede for å fortelle om hvordan det er å spille for J08, hvorfor de spiller fotball og hittil morsomste øyeblikk

De tre utvalgte ble Olivia Persson Ulvmoen, Kaja Østbyen Andresen og Adele Westlie:

Olivia, Kaja og Adele stråler på og utenfor trening 😉

Hvorfor spiller dere fotball?: Vi elsker ballsport, og vi får mange og gode treninger på dette laget. Dessuten så har vi det godt utenfor. Alle er venner med alle, og det elsker vi! Dessuten er det morsomt at vi ser vi blir bedre på ting vi øver på. I dag fikk jeg til flere gode innlegg, sier Kaja.

Hva er det beste med å spille i Bærum SK?: At vi har det morsomt sammen! Vi er alle venner. Dessuten så syntes vi at trenerne er flinke med oss. De stiller alltid opp!

Så blir det kjempegøy med overnattingscup. Håper vi får lov til å spise noe godteri og da.

Hva er det morsomste med fotball hittil? Jeg skårte med venstre bein. Tre mål i en kamp forteller Olivia. Å få til skudd og gode innlegg, spiller Kaja inn. Adele for sin del svarer uten tvil: overnattingscup! Morsomste i verden!

Vi kommer til å følge opp J08 utover sesongen og ønsker de lykke til!