Ukens lag: Gutter 13-gjengen

Gutter 13-gjengen som i alt er 50 ungdommer kommer primært fra trekløveret: Blommenholm, Evje og Jong skole. Til sammen utgjør de en meget ivrig gruppe som består av fire ulike lag, men med en stor og flott treningsgruppe (og rotering i mellom lagene).

Her er de fleste av 09-gjengen!

I år er kamparena 1 div, og tre lag i hver sin 3.divisjonsavdeling. Så her er det tilbud for alle! Slik har det også vært igjennom vinteren når man har hatt alt fra «cuplørdag» så vel som flere lag i «vinterserien«. På denne måten har man sørget for at alle får et godt og variert (kamp)-tilbud!

Nå til helgen så skal det sammensatte laget være verter for nok en runde med «cuplørdag» mot en rekke gode lokale lag her nede på «Kadda» (fra kl 1330 lørdag- ta gjerne turen ned)

I sommer kommer et skikkelig høydepunkt, da gjengen skal reise til Dana Cup. En cup der Bærum har stilt lag siden 70-tallet og har mange gode opplevelser fra. Det er for øvrig flere lag i klubben som skal delta i årets utgave fra våre ulike årganger. Når vi kommer til juli og selve Dana Cup, så vil vi selvsagt dekke den grundig på vår hjemmeside.

Bli kjent med noen av spillerne fra Jong, Blommenholm og Evje skole:

Anders fra Jong:

Anders fra Jong skole
  • Jeg har vært i Bærum i flere år. Først på Coerver Akademiet, så begynte mange oss fra Jong skole på Bærum G09 litt senere. Det aller morsomste med så stor gjeng er at vi får trent på et riktig nivå. Nå får jeg virkelig satset på fotball når vi er flere og gruppene har tilpasset nivå.
  • I løpet av vinteren har vi hatt «cuplørdager» med det sammensatte laget, i tillegg har det vært vinterserie-kampen med skolelagene. De voksne er flinke på å arrangere sosiale aktiviteter, så jeg har blitt godt kjent og venner med ungdom fra Blommenholm og Evje også.

I år så gleder jeg meg mest til Dana Cup og alle kampene. Blir moro å møte mange nye lag!

Sebastian fra Blommenholm:

Sebastian fra Blommenholm skole
  • Har spilt fotball i Bærum siden jeg begynte i 1.klasse. Kanskje før også. Like lenge siden som når Tottenham vant noe sist. Har vært på Coerver lenge og kjenner mange av de andre på Jong og Evje derfra. Mange av de er mine beste venner nå. Selv på sommeren møtes vi nede på «Kadda» for å spille sammen.
  • Så har jeg siden vi slo oss sammen fått flere nye venner og nivået på trening og kamp er blitt bedre. Det er positivt vi slo oss sammen. Så gleder jeg meg til Dana Cup og skal skåre masse mål i år som spiss!

Jakob fra Evje:

Jakob Lilja fra Evje skole
  • Tror jeg har spilt i den Gule drakta siden jeg gikk i barnehagen. Alltid vært masse på «Kadda». Med lag eller pappa. Fotball har blitt enda morsommere i år med 9er, offside og noe større bane. Så gleder jeg meg til å møte nye lag, enten i serien eller på cupen i Danmark (red.anm. «Dana Cup»).
  • Liker også de sosiale samlingene der vi blir kjent med og får nye venner. Ekstra gøy sist når City rundspilte united og vi spiste pizza på klubbhuset. Det var stor stemning…blant de fleste.

Trenerapparatet får ordet:

Hovedtrener er Markus Thorberg, som til daglig bl.a. spiller på vårt A-lag. Med seg har han assistentrener og A-lags kompis Max Myrmo og en stor gjeng med kompetente foreldre som har tilhold fra de ulike skolene. Det er alltid mange voksne som er med når gjengen som på det meste er 50 personer og trener over 105* 63 meter.

En del av de tre gruppene under dagens økt

Som nevnt innledningsvis så skal 09-gjengen stille 4 lag og alle skal spille 9er fotball. Så blir det en viss sjonglering underveis der man får muligheten til flere kamper i uka på ulike lag om iveren og utviklingen er der.

Det legges ned en stor innsats fra foreldre + hovedtrener Markus og assistenttrener Max. Når jeg tar turen ute på feltet er en rekke øvelser i ulike grupper godt i gang og ballene flyr de ulike gruppene imellom. I dag er omtrent 40 av de 50 som tilhører 09-gjengen tilstede.

Så med en stor gjeng og 11er fotball neste år foran seg, så er 09-gjengen en viktig årgang for klubben. Både opp til sats-biten og til bredde etter hvert for de som vil spille for gøy!

  • I Bærum SK har vi plass og planer for begge deler!

Vi ønsker G09 lykke til med årets sesong og kommer selvsagt til å dekke gjengen på våre sosiale medier!