Ukens lag: G17

Kamparena for denne gjengen er junior 2.divisjon. Som det klart yngste laget i denne divisjonen så vil gutta få smake på fysisk motstand og ta med viktig lærdom ett år «for tidlig». Tanken er at vi da står godt rustet neste år når tre år til med juniorfotball venter.

Laget trenes av Emilio Martinez som har fortid i Nordstrand med Interkrets G16 og juniorlaget. Med seg som assistent har han Jørgen Sjøl fra A-laget som vil lære gutta mye om hva som skal til for å ta skrittet opp mot toppfotballen!

Her er gutta som utgjør Bærum G17 sesongen 2021:

Bak fra venstre: Emilio, Victor, Jaran, Nicholas, Martin, Sebastian, Jakub, Tobias, Fredrik.
Foran fra venstre. Jørgen, Carl Kristian, Håkon, Julian, Leo, Jakob, Axel.
Mangler: Jørgen (trener) og Lukas

Spillere inn: Jørgen Røkke (Lommedalen IL), Håkon Edstrøm (Lommedalen IL), Martin Kielland Hov (ØHIL)

Spillere ut: Benjamin Killingstad (Holmen IF), Jonas Mitchell (Asker Fotball), Wahidullah Armani (Fornebu FK), Oskar Evenshaug (Fornebu FK), Leon Fjeld (ikke meldt overgang). Lars Henning Kulberg (G18)

Årets trenerteam: Emilio Martinez og Jørgen Sjøl

Vi ser frem imot solid matching for gutta, men vi er positive til hvordan vi kommer til å takle det.

– Koronaperioden har så klart vært kjedelig, men vi har håndtert det godt. Vi har aldri havnet i en karantene hvor hele laget måtte i karantene, noe som viser at vi har tatt regler og anbefalinger på alvor og gjort ting riktig.

– Status med laget er at vi er 16 stykker nå, pluss en som er tatt opp fast på G18. Vi opplever at samarbeidet oppover er godt og vi har allerede mange spillere som har trent regelmessig med G18 og G19.

Kaptein Greiner sine tanker:

Axel Greiner ser frem til sesongstart!

Axel kom til oss sommeren 2019 og er årets kaptein. Selv sier midtbanesjefen:

Det har kommet inn noen nye spennende spillere. Hvor vi står er vanskelig å si fordi vi ikke har fått spille noen kamper enda. Det trengs tid for å få til samspill og samtidig tilpasse oss eldre motstand i hver kamp. Det som gjør meg positiv er at det alltid er bra oppmøte på trening og at det er ett veldig bra samhold i gruppa!

Jeg har jo fire år med juniorfotball i klubben foran meg. Når jeg til høsten starter på Dønski VGS så håper jeg det gir meg utvikling nok til at jeg tar steget videre opp til G18 og G19 i klubben om et-to år! Så derfra vet jeg at A-laget også er mulig fordi klubben tør å slippe til unge spillere hvert eneste år!

En prat med Jørgen Røkke

«JR» har fortid som meget god langrennsløper (etter at «Dallas» gikk av tv-skjermen i 1991)

Jørgen Røkke har spilt i Lommedalen IL og skåra tre mål som midtstopper i fjor!

– Jeg trives veldig godt. Laget har tatt meg veldig godt imot og jeg gleder meg til sesongstart! Spesielt fornøyd er jeg med treningene som er varierte og gir meg et godt utbytte.

Fremover håper jeg å ta nye steg som spiller og få muligheten på enda høyere juniornivå. Jeg ser at klubben har mange juniorlag, så utviklingsarena finnes det jo nok av.

Trofaste Leo Qual har ordet:

Leo er ekte Gul gutt (til tross for sort treningstrøye)

Leo er definisjonen på klubbspiller. Siden han kunne gå, og antagelig før det og, har han spilt fotball. Fra 1.klasse av så har han alltid spilt i vår fine Gule trøye (som forhåpentligvis har blitt vasket og skiftet gjennom årenes løp).

I sin 9.sesong for oss er iveren like påtagelig som når han herjet rundt på Kalvøya med sin eminente teknikk. Foran årets sesong sier han selv:

– Det er like moro å spille og samholdet i laget er så bra! Løs tone og spøk, samtidig så vil alle bli bedre og det jobbes bra på hver trening! Jeg vil starte på Dønski VGS fordi jeg vet at klubben samarbeider bra med skolen. Målet mitt etter hvert er å utvikle meg slik at jeg kan spille på G18 og G19.

  • Den eneste gule drakten jeg ikke vil ha på meg er Dortmund sin, avslutter Bayern Munchen supporteren som gjerne vil få frem at han er «sykt god» i bordtennis også!

Klubben kommer til å dekke dere tett på våre sosiale medier under sesongen!

Lykke til Bærum G17!